in

Un traficant italian de droguri a amenințat un ofițer Antidrog din România: „Tu vei fi primul”

Traficant italian a amenințat un ofițer antidrog din România

Traficant italian a amenințat un ofițer antidrog din România: arestat. Un traficant italian care a amenințat un ofițer Antidrog din Oradea a fost găsit în Calabria: Traficantul a evadat din mâinile polițiștilor și a fost prins cu focuri de armă, scrie Bihoreanul.

Preotul traficant de droguri ar fi organizat petreceri indecente fără să spună că este seropozitiv

Traficant italian a amenințat un ofițer antidrog din România

Federico Putorti, 35 ani, italian rezident în comuna Sântandrei, urmărit internaţional, care l-a ameninţat pe reţelele de socializare pe un ofiţer Antidrog din Oradea, a fost prins în Italia, după o acţiune complicată, în timpul căreia fugarul a reuşit să evadeze şi a fost capturat, din nou, cu focuri de arme.

Traficantul i-a transmis un mesaj explicit de ameninţare ofiţerului de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea care coordonase ancheta împotriva lui în România, unde a fost prins traficând droguri de risc şi mare risc.

„Şi tu, Rareş Buştean, tu eşti mereu în gândurile mele, vei fi primu… Promis de Calabria!”, a scris Putorti pe contul său de Facebook.

Plouă cu droguri în Sardinia. Cocaină de 9 milioane de euro căzută pe casa unor italieni

Prins în Reggio Calabria

Bărbatul a fost prins chiar în oraşul său natal, Reggio Calabria. Când i-a văzut pe agenți, a încercat să fugă, dar a fost blocat. Bărbatul avea acte de identitate false, pe numele unui cetăţean român, scrie Brescia Today.

Înainte să fie transferat la închisoare, Putorti s-a plâns de dureri la braţ, şi a fost dus la spital. Acolo, imediat ce poliţiştii i-au scos cătuşele pentru a permite medicilor să-l examineze, bărbatul a reuşit să evadeze.

Pentru a-l prinde, din nou, mai multe echipaje de poliţie au organizat filtre pe şosele şi au percheziţionat locuinţele apropiaţilor italianului, concentrându-se asupra cartierului în care locuiesc rudele acestuia.

Acesta a fost găsit după 24 de ore, chiar în timp ce încerca să ajungă la o rudă. Dar nu s-a lăsat prins uşor, fiind urmărit şi oprit în final cu focuri de armă de agenţii echipei mobile, care l-au încătuşat şi l-au depus în Arestul Poliţiei.

Arezzo, doi români prinși cu droguri de 80.000 de euro în mașină: arestați

Cazier stufos

Federico Putorti are un cazier stufos, cu fapte violente comise încă din tinereţe, în Italia, unde a fost implicat în răfuieli sângeroase, falsuri, ameninţare, distrugere, port ilegal de arme sau obiecte folosite la atacuri şi a fost prins conducând drogat, numele lui apărând şi în unele investigații ale celebrei Direcţii Antimafia (DDA) din Milano, deoarece tatăl său a fost în contact cu membri de frunte ai „Ndranghetei din Reggio”.

Putorti s-a stabilit în România după ce s-a îndrăgostit de o bihoreancă, şi a pozat o vreme în om de afaceri serios şi tată iubitor, însă a fost prins, în 2020, cu ajutorul unor investigatori şi colaboratori sub acoperire ai poliţiştilor Antidrog, traficând cannabis şi amfetamină.

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incredibile: «M-am drogat cu heroină! M-am dezbrăcat în pielea goală şi m-am culcat în cadă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia româncă nepoții intoxicați

Italia, centrala de gaz defectă, o româncă si nepoții ei intoxicați: ”Dacă am fi adormit, nu ne-am mai fi trezit niciodată”

intamplare halucinanta arezzo

Întâmplare halucinantă la Arezzo: un bărbat și-a împușcat mortal vecinul după ce acesta venise cu excavatorul să-i dărâme casa