in

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. Încerca să scape de pedeapsa cu închisoarea din România

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. Daniel Balint, unul din băieții lui Sile Cămătaru, fugise în Italia pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea pe care trebuie să o execute în România. Acesta era dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare.

Mircea Nebunu, liderul uneia dintre cele mai violente grupări interlope din România, prins în Italia

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Interlop periculos, pus pe lista celor mai căutați infractori români, arestat în Italia de carabinieri

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională”, a anunțat Biroul SIRENE.

Interlopul român care voia să ucidă un jurnalist, capturat de poliția italiană la Latina

SIRENE este acronimul pentru Supplementary Information Request at the National Entries (Solicitare de informații suplimentare la intrarea pe teritoriul național).

BIROUL SIRENE este responsabil cu schimbul de date și informații privind semnalările referitoare la persoane și bunuri, introduse de Statele Membre și asociate UE, în Sistemul de Informații Schengen (SIS).

Fiecare țară participantă la SIS a înființat un Birou SIRENE național, care este responsabil cu schimbul de informații și coordonarea activităților circumscrise SIS. De asemenea și Europol a înființat propriul Birou SIRENE.

Interlop fugit în Italia, ameninţă procurorul DIICOT care l-a cercetat şi un jurnalist: „Le pun gheaţă pe inimă!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Suntem disperați”. Factură uriașă la gaz, de 7 mii de euro, pentru o familie de români din Italia

Navetista de la Napoli la Milano

Navetistă de la Napoli la Milano, în fiecare zi, pentru 1.165 de euro pe lună: ”Reușesc să fac și economii”