Menu
in

Nu a răspuns la telefon, Giulio a fost găsit mort la 23 de ani. ”Nu este clar ce s-a întâmplat”

Giulio Betti, mort subit. L-au găsit mort în locuința lui din localitatea San Costanzo (Pesaro). Giulio Betti, 23 de ani, din Malcontenta, locuia de ceva vreme acolo, unde lucra ca ospătar. Operatorii de la 118 și pompierii au făcut trista descoperire, alertați de părinții băiatului care de ore întregi nu le mai răspundea la apeluri. 
>>> Moarte subită la Bari, Giosuè avea doar 14 ani. „Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană”

Giulio Betti, mort subit

Venise un apel și de la vecini, puțin alarmați de faptul că luminile din apartament erau aprinse de ore întregi.

Îngrijorați de circumstanțe, pompierii și medicii Suem au decis să intre în apartamentul pe care tânărul îl închiriase în via Mazzini. Din nefericire pentru băiat, nu au mai putut face nimic. Nu este clar ce s-ar fi putut întâmpla cu un băiat atât de tânăr, motiv pentru care procurorul din Pesaro a dispus autopsia (deși se exclude o moarte violentă și, mai ales, că ar fi fost alte persoane implicate).

Giulio Betti mort subit – A murit în seara zilei de 13 decembrie: trupul său a fost incinerat și apoi cenușa va fi adusă înapoi în Veneto pentru înmormântarea care va avea loc la Malcontenta, în biserica Sant’Ilario, pe 23 decembrie la ora 15. Lasă în urmă mama Stefania, tatăl Emilio, sora Costanza Maria, unchii și mătușile, scrie ilgazettino.it

Verona, învățătoare de 44 de ani s-a prăbușit și a murit la școală, sub ochii îngroziți ai elevilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version