in

Grindină apocaliptică pe autostrada A1, sute de mașini distruse între Fidenza și Fiorenzuola – VIDEO

Grindină apocaliptică pe autostrada A1, sute de mașini distruse între Fidenza și Fiorenzuola

O grindină violentă în Emilia-Romagna între Fidenza și Fiorenzuola a lovit ieri mașinile aflate în tranzit pe autostrada A1.

Sute de mașini au fost forțate să oprească și au fost distruse de grindină. Vremea rea ​​a creat probleme grave de circulație, iar autostrada a fost închisă temporar. Au existat și câteva coliziuni.

Video

Multe mașini avariate au rămas staționare în coloane și au creat cozi spre Milano. Chiar și acolo vremea rea ​​a creat pagube serioase: în Lombardia este a doua zi de alertă portocalie anunțată de Protecția Civilă.

Între Mantova și capitala regiunii, au fost multe daune: și aici au fost distruse mașini, fațade ale clădirilor ruinate și chiar o macara care a căzut pe o clădire din cauza vântului puternic. Seara, circulația a fost reluată în mod regulat.

Grindina a făcut dezastru în Italia, mașini distruse și străzi inundate – VIDEO

Vreme rea ​​în Lombardia

O furtună cu vânt și ploaie a lovit zona de vest a câmpiei Parmei la începutul după-amiezii. Ploaia, grindina și vântul puternic au creat pagube considerabile într-o zonă care merge de la râul Po la Salsomaggiore Terme, trecând prin Colorno, San Polo di Torrile și Fidenza.

Unele clădiri au fost luate pe sus de vânt, sute de case cu acoperișul distrus, în timp ce grindina a avariat zeci de mașini, scrie Il Messaggerro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vechime în muncă

Mii de români și-au cumpărat vechime în muncă. Mulţi dintre ei au muncit la negru în străinătate

PNL Luxembourg, mesaj furibund despre alegerile din diaspora: „Episod din sfera nesimţirii supreme.”