in

Infirmieră de 34 de ani moare în somn la Cassino. Alături de ea se afla copilul ei de 4 luni


Femeia, de doar 34 de ani, mamă de câteva luni, lucra ca infirmieră la secția de urgențe a spitalului „Santa Scolastica” din Cassino, Frosinone. În momentul în care a murit în somn, alături de ea se afla copilul ei de patru luni. O tragedie uriașă a lovit o familie din Cassino.

Româncă de 52 de ani, importantă femeie de afaceri în Italia, a murit pe neașteptate în casa ei din Genova

Cauzele morții sunt încă în curs de stabilire de către justiție: procurorul adjunct al orașului Cassino, dr. Andrea Corvino, a dispus de fapt autopsia. Familia și magistratul vor să înțeleagă este ceea ce ar fi putut declanșa o moarte atât de rapidă și neașteptată.

Femeia nu s-a trezit și plânsul bebelușului, flămând și țipând, l-a făcut pe soțul ei să bănuiască ceva și acesta a încercat să zguduie femeia, dându-și seama că era fără viață. Orice ajutor din partea personalului Ares 118 a fost inutil și au transferat apoi cadavrul asistentei la morga „Santa Scolastica”.

Rivarolo Canavese, român de 47 ani găsit mort în casă după o săptămână: „boală subită”

Bebelușul a fost transferat în secția de nou-născuți deoarece, obișnuit să fie alăptat de mama sa, a refuzat să fie hrănit cu biberon. Răbdarea și dragostea medicilor și personalului secției i-au permis micuțului să revină la mâncare normală, scrie Frosinone Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Românii din străinătate își pot schimba mai ușor pașaportul – Noile reguli anunțate

lansare portal ROUNIT

Firmele din România caută lucrători români din Diaspora, oferind salarii „aproape occidentale”: Lansare portal ROUNIT – transmisie LIVE