in

Italia a închis graniţele pentru persoanele care sosesc din 13 ţări, între care R. Moldova. ”La nivel global, pandemia este în cea mai acută fază”

Italia şi-a închis joi graniţele pentru persoanele care sosesc din 13 ţări, între care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de răspândire a infecţiilor cu noul coronavirus, relatează dpa.

Interdicţia de călătorie se aplică pentru Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a precizat Ministerul italian al Sănătăţii.

”La nivel global, pandemia este în cea mai acută fază. Nu putem pune în pericol sacrificiile făcute de italieni în aceste luni. De aceea am ales calea cu cea mai mare precauţie”, a declarat ministrul italian al Sănătăţii Roberto Speranza.

Persoanele care au locuit în sau au tranzitat aceste ţări cu două săptămâni înainte de a intra pe teritoriul Italiei urmează să fie oprite la frontieră, a precizat ministerul.

De asemenea, Italia a suspendat zborurile directe şi indirecte către ţările menţionate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/ti-ai-propus-sa-isi-petreci-vacanta-in-baleare-pregateste-te-sa-porti-masca-si-in-aer-liber/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spitalul Bambino Gesù, operație unică în lume, o echipă 30 de medici specialiști au separat două fetițe unite în zona craniului

Badanta bătăușă, condamnată la închisoare. A fost filmată în timp ce o bătea pe bătrâna asistată – VIDEO