in

Italia solicită un sistem unificat de pașaport verde în UE

Italia solicită un sistem unificat de pașaport verde în UE pentru a permite o reglementare sigură a fluxurilor turistice către și dinspre Italia, de asemenea, pentru a promova turismul de iarnă, scrie PULS24tv.

Acest lucru a fost explicat de ministrul Turismului, Massimo Garavaglia, în Camera Deputaților de la Roma, miercuri: „Considerăm că este absolut necesar să se introducă un certificat verde uniform pentru toate țările europene pentru a permite călătoriile în interiorul Uniunii. Acest lucru ar trebui să permită și iarna, caturismul în Italia să fie promovat”, a spus ministrul. 

Garavaglia a cerut Ministerului Sănătății să ia act de certificatele eliberate de alte țări.

Italia solicită un sistem unificat de pașaport verde în UE

Italia solicită un sistem unificat de pașaport verde în UE

Consiliul de Miniștri de la Roma dorește să introducă joi noi măsuri de sprijin pentru turism. Acest sector a suferit foarte mult de pe urma celui de-al patrulea val al pandemiei în perioada Crăciunului.

Pachetul de măsuri este destinat să prevadă prelungirea perioadei de muncă redusă legată de corona pentru angajații din sectorul turismului.

Totodată, creditul fiscal pentru închirierea bunurilor imobile, scutirea de la plata primei rate a impozitului pe bunuri imobiliare IMU, și o creștere a fondului de 120 de milioane de euro pentru promovarea turismului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
antreprenoare de succes la Brescia, Irina Mella Burlacu

Româncă antreprenoare de succes în Italia: cifră de afaceri de 12 milioane de euro

SRI angajari

SRI face angajări. Care sunt cerinţele şi ce salariu are un spion