in

Româncă antreprenoare de succes în Italia: cifră de afaceri de 12 milioane de euro

Româncă antreprenoare de succes în Italia: Irina Mella Burlacu, antreprenoare de origine română din Brescia, conduce azi un grup care are o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Grupul ei angajează în mod direct și indirect aproximativ patruzeci de oameni.

antreprenoare de succes la Brescia, Irina Mella Burlacu

Româncă antreprenoare de succes în Italia

S-a născut în Transilvania. Mama ei era profesoară de vioară. Irina a studiat economia managerială și limbi străine (vorbește șase limbi) și a început să lucreze la un dealer de anvelope în România..

Apoi s-a mutat la Roma (unde a lucrat la o firmă de mașini de terasament) și, în urmă cu 15 ani, s-a mutat în zona Brescia. A început să lucreze într-o companie care produce balustrade rutiere.

După 11 ani în Italia, au deschis un restaurant de succes la Brașov: ”Am văzut ce înseamnă cu adevărat munca”

Experiența din compania din Brescia i-a dat satisfacții, dar ea via să aibă propria sa activitate.

Înarmată cu curaj, susținută de partenerul ei și de alți doi foști colegi, se aruncă într-o nouă provocare. Datorită experienței acumulate cu barierele de autostradă în 2014 a înființat „Vita International”, un mică companie cu sediul în Travagliato.

Secretul succesului unei românce de 19 ani din Verona: ”Mănâncă sănătos și menține-te în formă”

Grup de 3 firme

Astăzi, șapte ani mai târziu, antreprenoarea conduce un grup de 3 companii (pe lângă Vita International, „Roadlink” și „Wood Solutions” din Rimini, care în schimb produce bariere fonoabsorbante și a fost achiziționată în 2021).

Grupul condus de Irina Mella Burlacu realizează 30% din veniturile sale în afara Italiei și promite să crească în continuare. De asemenea și mai presus de toate în combinația dintre inovație și siguranță.

„M-am descurcat fără pile și fără mulți bani”, povestea de succes a unui italian mutat la Botoşani

„Ne-am apucat imediat de proiectare – spune ea –: ceva absolut nou pentru mine dar care ne-a determinat să experimentăm cu soluții tehnologice și ecologice inedite”.

„Cred că astăzi mai mult ca niciodată este din ce în ce mai important să ne plângem mai puțin și să facem mai mult”, a mai spus antreprenoarea, citată de giornaledibrescia.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.1]
viza flotant

Viza de flotant: pe o adresă nu vor putea fi înregistrate mai mult de 10 persoane

pasaport verde unic italia

Italia solicită un sistem unificat de pașaport verde în UE