in

Jaf ca-n filme la o bancă din Milano, au spart un zid, au luat șapte ostatici și au fugit cu 160.000 de euro

Jaf ca-n filme la o bancă din Milano. Jaful de miercuri dimineață. Banda a intrat printr-o gaură săpată în pizzeria adiacentă. Când a sosit poliția, cei 4 hoți erau deja pe fugă.
>>> Citiți și: Un miliardar își lasă moștenirea, de peste 10 miliarde de euro, îngrijitorului. Încep procesele

Jaf ca-n filme la o bancă din Milano

Aceștia au intrat în bancă printr-o gaură săpată în peretele pizzeriei vecine, Domino’s Pizza, care acum este închisă. Un tunel, un pasaj pentru a jefui Bpm din Piazza Salgari, în cartierul Calvairate. Cu fețele mascate, patru bărbați au pătruns în sucursală miercuri dimineață, în jurul orei 9.30. Odată intrați înăuntru, banda de jefuitori, amenințând că sunt înarmați, au legat șapte persoane cu legături zip la mâini și la picioare, scrie milano.corriere.it.

Doi angajați au fost forțați să îi însoțească pe hoți spre seiful din care infractorii au intrat în posesia a 160.000 de euro, după care au fugit nestingheriți. Apelul la poliție a sosit în jurul orei 10.00.

Când mașinile de poliție au ajuns în Piazza Salgari, victimele au povestit că au fost legate de o persoană cu accent din Campania și de trei cu accent sicilian. La fața locului a sosit și poliția criminalistică pentru investigații. Investigațiile anchetatorilor sunt în curs de desfășurare pentru a face lumină în acest incident și pentru a da de urma hoților.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Salvini - act de razboi, invazia imigrantilor

Cine sunt oamenii lui Matteo Salvini din România: Lega curtează extrema dreaptă a Bucureștiului

Zeci de cutremure în zona Spoleto, școli închise. „S-au auzit explozii puternice, lumea a ieșit în stradă”