in

Di Maio: „Există în Italia bănci cu atitudini mafiote și sentințe care recunosc cămătăria făcută de ele”

„Dacă antreprenorii italieni sunt eroi, cei din sud sunt super-eroi pentru lupta lor de fiecare zi”, a spus vicepremierul și ministrul Muncii și Dezvoltării Economice, Luigi Di Maio, la o conferință de presă cu antreprenorul calabrez Nino De Masi. De cinci ani, Nino De Masi trăiește sub escortă, după ce a denunțat clanurile Ndrangheta din câmpia Gioia Tauro .

„Mafia este o atitudine în primul rând, chiar înainte de a fi o organizație criminală. Această atitudine o vedem în organizațiile criminale, cum sunt cele denunțate de Nino De Masi ca întreprinzător, dar o vedem și în alte instituții care nu sunt criminale: o vedem în anumite atitudini ale băncilor, deoarece există sentințe care recunosc cămătăria făcută de bănci”, a mai spus Di Maio, la finalul întâlnirii cu întreprinzătorul Nino De Masi.

Și această atitudine mafiotă, a adăugat Di Maio, „uneori o vedem în anumiți exponenți ai statului și în unele organizații ale statului”. Tocmai din acest motiv, subliniază, „vrem să ducem înainte politici și comportamente pentru care statul trebuie să înceapă să fie respectat”.

„Trebuie din nou să începem să cerem respect, să cerem respect de la Stat. Dacă statul va fi respectat, cetățenii vor fi, de asemenea, respectați”, a mai spus Di Maio.


Il ”Romanian Ban” del “premier” Di Maio, il mostro dietro le statistiche

«Criminali». Luigi Di Maio, vicepreședintele Camerei Deputaților de la Roma și potențial premier, a declarat război românilor

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Agenția de presă AGI: ”Românii din Italia valorează 1% din PIB-ul italian”

Interlopi din Iași, proxeneți la Roma, magistraţii le-au confiscat peste 100.000 de euro