in

Napoli, mama și fiica nasc împreună: declarațiile lor

Mama și fiica nasc împreună

Mama și fiica nasc împreună. Coincidență curioasă care a avut loc la Napoli, la spitalul Cardarelli. Mama și fiica au născut la doar câteva ore distanță. Cele două femei au trăit împreună pe toată durata sarcinii, până la naștere, care a avut loc în ultimele zile. Ele au povestit presei toate sentimentele lor după splendida coincidență.

Primii bebeluși născuți în 2023 în Italia. La Verona, primul nou-născut a fost al unei familii de români: Mattheo Ștefan

Mama și fiica nasc împreună la Napoli

Coincidență curioasă în Napoli, unde mama Mara și fiica ei, Paola, au născut la câteva ore distanță la spitalul Cardarelli. Mai întâi a născut mama, aducând-o pe lume pe Futura, al doilea ei copil. Apoi a venit rândul fiicei, care nu a putut sărbători sosirea surorii ei pentru că aducea pe lume pe primul ei născut, Giovanni.

Cele două femei au trăit împreună toată sarcina, deoarece locuiesc în aceeași clădire din Melito di Napoli. Futura s-a născut cântărind 3 kilograme și 850 de grame, în timp ce Giovanni a cântărit 3 kilograme și 400 de grame. De îndată ce a deschis ochii, Futura era deja mătușă, în timp ce Mara, biolog, a devenit mamă și bunica aproape în același timp. O coincidență frumoasă, sărbătorită de întregul spital din Napoli. Asemenea incidente nu se întâmplă în fiecare zi. (Continuare după fotografie…)

Italia, nou-născut găsit într-o pungă pe câmp, botezat după numele carabinierului care l-a luat la bord prima dată

Declarațiile

Mara are 35 de ani, în 2002 când s-a născut fiica ei Paola avea 15. Cele două femei au ales spitalul napolitan pentru a-și naște copiii.

Mama a spus că i s-a ruot apa înaintea fiicei sale și a născut-o pe Futura. La scurt timp, însă, a venit rândul fiicei, care l-a născut pe Giovanni. Ele au spus presei că au locuit împreună toată sarcina, din moment ce locuiesc în aceeași clădire. „ Mama e sus ” – spune Mara – „ pentru acești copii o bunică prețioasă și o străbunică în același timp: ajutorul ei a fost deja decisiv în decizia de a continua sarcina, când eu încă mergeam la școalăNu am ratat nici măcar un an și apoi am absolvit .”

Același drum parcurs și de fiica ei, Paola, care a obținut calificarea de asistent social-sanitar. „ Mi-ar plăcea să-mi continui studiile la Universitate și să devin asistentă pediatrică, tocmai pentru că ador copiii ”, a spus ea. Cele două femei au spus că au trăit împreună travaliul: „ Ne-am putut susține reciproc ”.

Dreptul de a obține alocația de stat pentru copilul român născut în străinătate, interpelare în Parlamentul României

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Italia milioane familii sărăcie absolută

În Italia, 2 milioane de familii în sărăcie absolută: bogăția în mâinile câtorva persoane

Romania nu ai are viitor din cauza emigratiei tinerilor

Se golește țara: „Dacă emigrația continuă, în 15 ani România nu mai are viitor”