in

Mii de migranți sosesc zilnic în Italia, Salvini: „Act de război planificat”

Italia invadată de migranți – În Italia debarcările migranților din Africa au luat proporții apocaliptice. Pe insula Lampedusa erau marți, 12 septembrie circa 7.000 de migranți, sosiți în două zile. Situația este de nesusținut. Este o adevărată invazie. De la începutul anului au sosit circa 110.000 de clandestini din Africa, aproape dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Matteo Salvini, vicepremierul Italiei, a declarat că este vorba despre un „act de război”.
>>> Un an de muncă pentru badante valorează 20 de euro pensie, iată cum să ajungi la 600 de euro pensie la 67 de ani

Salvini: ”Act de război”

Ceea ce a adus miile de migranți „este un sistem infracțional organizat, cu toate mijloacele, fără excepție. Nicio intervenție nu poate fi exclusă”. Vicepremierul Matteo Salvini a spus acest lucru într-o conferință de presă cu presa străină.

„Sunt organizații criminale, a la guerre comme a la guerre. 120 de bărci nu sunt episoade spontane, este organizată, este un act de război. Este ceva organizat pentru a pune în dificultate un guvern inconfortabil. Nu sunt un teoretician al conspirației, dar văd o direcție.” Un flux pe care „trebuie să îl întrerupi în amonte, nu în aval”, a spus Salvini, citat de ADNKRONOS.
>>> Migranți, Elon Musk: “Soros conduce invazia în Italia. Iată care este planul lui”

Salvini - act de razboi, invazia imigrantilor

Italia invadată de migranți

Singura modalitate de a rezolva problema migranților este „să-i oprești înainte să ajungă”, a spus și Giorgia Meloni la emisiunea „5 minute”, difuzată pe Rai1.

Autoritățile din Lampedusa sunt disperate. Marți pe insulă erau 7.000 de migranți. Primarul Filippo Mannino a declarat: „Suntem epuizați, ajutați-ne, avem nevoie de personal și resurse”.

Lampedusa se confruntă cu o criză umanitară fără precedent, din cauza valului de migranți care continuă să sosească pe insulă. Ceea ce s-a întâmplat a obligat consiliul local să declare stare de urgenţă. Iar ministrul afacerilor și al Made in Italy, Adolfo Urso, a subliniat că Italia nu poate fi lăsată singură în această provocare.
>>> Richard Gere va depune mărturie în procesul Open Arms împotriva lui Salvini în octombrie

Stare de urgență în Lampedusa

Italia invadată de migranți – În mai puțin de 48 de ore, Lampedusa a asistat la sosirea a peste 7.000 de migranți la bordul unor bărci precare. În prezent există 4.457 de migranți în hotspot-ul Contrada Imbriacola, dar sunt planificate transferuri suplimentare pentru a reduce presiunea asupra insulei. Confruntat cu această situație, primarul din Lampedusa, Filippo Mannino , a lansat un apel urgent pentru ca Europa să intervină printr-o operațiune de salvare la scară largă în Marea Mediterană. Mai mult, el a cerut guvernului italian să ia măsuri imediate, inclusiv transferuri rapide de migranți și sprijin către teritoriu.

Ministrul de Externe și viceprim-ministrul, Antonio Tajani, a vorbit de importanța ajutorului european, subliniind că Italia nu poate fi lăsată singură în fața unei crize atât de uriașe. O criză care implică nu doar Africa, ci și afluxul de pe ruta balcanică. „Fie luăm taurul de coarne, fie nu ieșim din el. Nici măcar Europa singură nu este suficientă pentru a face față unei probleme atât de uriașe , care afectează nu numai aproape întreaga Africă, ci și afluxul de pe ruta balcanică. Acesta este motivul pentru care am implicat Națiunile Unite, G20. Lucrăm la o conferință internațională majoră care trebuie să fie începutul unui adevărat proces de stabilizare în Sahel. Facem tot ce se poate omenește: Ministerele Apărării, Internelor, ale mele, vă stau la dispoziție și lucrează pentru a face față situației de urgență.”, scrie Stranieri in Italia.
>>> Politician important din Lega, mort subit. „Inima i s-a oprit”. Salvini: „Ne vei lipsi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ambulanza roma

Motociclist român în comă după un accident cu un autobuz: versiunea șoferului ridică semne de întrebare

Erika Ganassi, în vârstă de 43 de ani

Erika moare la vârsta de 43 de ani, ucisă de o boală neașteptată în timp ce se afla acasă