in

Migranți, Elon Musk: „Soros conduce invazia în Italia. Iată care este planul lui”

Elon Musk: „Soros conduce invazia în Italia” – Problema migranților din Italia continuă să domine actualitatea din Italia și situația din Lampedusa a devenit o problemă la nivel european. Dacă de la Paris vin mesaje clare: „Nu-i vrem aici” iar la Bruxelles se aruncă vina de la unul la altul pentru greșelile acestei situații, Elon Musk nu are îndoieli cu privire la cine se află în spatele tuturor acestor lucruri.
>>> Mii de migranți sosesc zilnic în Italia, Salvini: „Act de război planificat”

Elon Musk: „Soros conduce invazia în Italia”

Așa cum sa întâmplat deja în trecut, proprietarul lui Tesla și X îl indică pe George Soros. „Filantropul” și bancherul maghiar, american naturalizat și de religie evreiască, este sub acuzație din nou. Musk a repostat un mesaj de la un utilizator conform căruia numeroasele debarcări din aceste zile la Lampedusa sunt rezultatul unui plan precis al lui Soros, care „conduce invazia”.

Musk nu a ratat postarea și a comentat: „Organizația lui Soros pare să nu vrea altceva decât distrugerea civilizației occidentale”, luând teza utilizatorului drept adevărată. Fără să urmărească apoi declarația lui.
>>> Prietena miliardarului George Soros, numită de Iohannis responsabilă cu românii din Diaspora

Câteva ore mai târziu, fondatorul Tesla l-a găzduit pe premierul israelian Benjamin Netanyahu într-un eveniment live pe rețeaua de socializare. În timpul întâlnirii, Musk a asigurat: „Evident că sunt împotriva antisemitismului. Libertatea de exprimare înseamnă uneori să spui ceva ce altor oameni nu le place. Nu vom promova discursul instigator la ură”.

În ultimele săptămâni, Musk a fost adesea criticat pentru atitudinea sa față de așa-zilele „mesaje de ură” care se pare că cresc rapid pe platformă, dar antreprenorul a arătat în schimb cu degetul către Liga Evreiască Anti Defăimare, despre care crede că este responsabilă pentru acuzațiile antisemite false împotriva lui și a platformei social X (fostă Twitter), scrie affaritaliani.it.
>>> Soros îi scrie lui Draghi și îi dictează planul anti-rus, Salvini reacționează: ”Trebuie să facem invers”

Musk la comparat pe Soros cu Magneto

Elon Musk: „Soros conduce invazia în Italia” – Musk și Soros au o lungă istorie de ostilitate. În luna mai, omul de afaceri a postat un tweet în care scria că Soros urăște toată umanitatea și l-a comparat cu Magneto, antagonistul din seria de benzi desenate X-Men despre supereroii mutanți. 

Activitățile lui Soros sunt evaluate negativ din cauza speculațiilor sale financiare, precum și a reputației sale scandaloase – fondurile sale au fost acuzate în mod repetat că au organizat schimbarea puterii în mai multe state. 

Finanțatorul însuși nu neagă că banii lui au ajutat, în special, la realizarea „Revoluției Portocalii” în Ucraina în 2004 și a „Euromaidanului” în 2013. Într-un număr de țări, el a fost acuzat de amestec în afacerile interne.
>>> Partidul Ecologist Român cere interzicerea intrării lui George Soros în România şi o anchetă privind ong-urile finanțate de acesta

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
semnal sms

Marți, 19 septembrie, la prânz, toate smartphone-urile din Milano și restul Lombardiei vor primi un mesaj special

Ucigașul româncei însărcinate va fi judecat din nou. Și-a înjunghiat până la moarte iubita însărcinată - Antonino Borgia care a ucis-o pe Ana Maria Lacramioara

Ucigașul româncei însărcinate, pedeapsa de 19 ani a fost anulată, se reface procesul