in

O mare glorie a sportului italian a rămas fără picioare din cauza coronavirusului

Mauro Bellugi (70 ani), fost fundaş al naţionalei de fotbal a Italiei, a suferit amputarea picioarelor după ce s-a infectat cu coronavirus, scrie presa sportivă din această ţară.

Bellugi a fost unul dintre cei mai puternici fundaşi italieni din anii ’70, un campion care în cariera sa a purtat tricourile echipelor Inter Milano, Bologna, Napoli şi Pistoiese înainte de a se retrage în 1981. La echipa naţională a avut 32 de selecţii, fiind prezent la Mondialele din 1974 şi 1978.

Mauro Bellugi, campion al Italiei în sezonul 1970/1971 alături de nerazzurri, a fost nevoit să suporte această intervenţie chirurgicală după ce a fost internat pe 4 noiembrie cu simptome specifice Covid-19, iar în spital starea lui s-a agravat, fiind necesară amputarea ambelor picioare.

″Mi-au luat şi piciorul cu care am marcat contra Borussiei Moenchengladbach″⁣, a găsit totuşi puterea de a glumi fostul fotbalist. ″⁣Voi lua protezele lui Pistorius″⁣, a adăugat el.

Sursa: StirilePROTV

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, orbit de gelozie, un român a trecut cu maşina peste iubitul fostei soții, apoi a dat în marşarier și l-a călcat de două ori

Lockdown de Crăciun, de mâine toată Italia devine zonă roșie, 70.000 de agenți mobilizați