in

Oroare în Sicilia, fetiță de 9 ani, obligată de părinți să se prostitueze: ”Îmi dădea 5 euro dacă îl sărutam, 25 dacă făceam ceva mai mult”

”Îmi dădea 5 euro dacă îl sărutam, 25 dacă făceam ceva mai mult”. Afirmația aparține unei fetițe de 9 ani din Sicilia, constrânsă de mamă și tată să se prostitueze. În mâinile brutelor care o violau o dădeau chiar ei, părinții: o duceau pe terenurile din apropierea localității Trappeto, în provincia Palermo, și acolo, în mijlocul câmpurilor de roșii se consumau violențele și violurile.

Investigațiile au început atunci când un martor a asistat cu ochii lui la una dintre aceste întâlniri. Tatăl fetei, 58 de ani, mama în vârstă de 43 de ani și doi bărbați în vârstă de 63 și 79 de ani, cu care fata avea relații sexuale, au ajuns în cătușe.

Povestea fetiței-victimă este dramatică.

„Locuiesc cu mama și tata – a spus poliției, asistată de psihologi – sunt un copil singur la părinți. Tatăl meu este fermier. Pe data de 1 august l-am însoțit să-mi iau roșii de pe câmp. El a fost de acord cu un prieten de familie care ne aștepta în mașină. L-a ajutat tata să ia roșiile, apoi a intrat în mașină. În acea zi – continuă povestea – am fost în mașină cu el, apoi când am coborât, și în timp ce tatăl meu s-a îndepărtat, mi-a dat jos pantalonii și chiloții … nu a fost prima dată. Apoi s-a întâmplat de mai multe ori și de fiecare dată mi-a oferit bani. De multe ori s-a întâmplat același lucru și cu mama„.

„Nu am vrut”, a repetat fata de mai multe ori. „El a insistat: atunci când pleca, el ne dădea bani, mi-a dat mereu pentru că, spunea el, mă iubește. Îmi dădea cinci euro dacă îl sărutam, 25 dacă făceam ceva mai mult. Acest lucru s-a întâmplat înainte de a împlini zece ani „.

Fetița spune că tatăl ei ar fi știut ce se întâmplă după primele întâlniri și că ar fi spus ei și mamei lor că au fost bune (”brave”- n.r.).

Cu aceeași bogăție de detalii, fetița a povestit despre întâlnirile cu al doilea „prieten de familie„.

„Am avut și cu el relații. Le-a avut de mai multe ori cu mama, dar și cu mine. Mi-a lăsat bani, mi-a dat 30 de euro. Acasă a fost și tatăl meu care dormea ​​pentru că era obosit „, a continuat fetița povestea obscenă. „Dacă mă gândesc la aceste lucruri – explică copilul – mă simt tristă. I-am spus mamei mele că nu-mi plac lucrurile astea. Dar nu știu cum am ajuns să le fac, dar nu mă supăr pe mama mea pentru că ea nu mi-a făcut niciodată vreun rău.”


Teroare in Calabria: cuplu de români torturat și batjocorit de patru italieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Canada ar putea decide reintroducerea vizelor pentru români: Prea multe cereri de azil!

Ar fi împlinit curând 19 ani, un tânăr român și-a pierdut viața pe motocicletă la Treviso