in

Palermo, o tânără a născut în mașină, pe bancheta din spate, în fața copiilor pe care îi ducea la școală. ”Ura, a sosit frățiorul”

ItaliaPalermo, o tânără a născut în mașină, pe bancheta din spate, în fața copiilor pe care îi ducea la școală. Tânăra de 28 de ani a născut un băiețel de 2 kilograme și 900 de grame. Pe bancheta din spate, frățiorii și surorile ei mai mici au asistat la naștere, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Italia a înregistrat cel mai bătrân donator de organe din lume: la peste 100 de ani ficatul său a salvat o viață

Palermo, o tânără a născut în mașină, pe bancheta din spate

Faptul că a fost mamă de trei ori deja a ajutat-o cu siguranță. Și-a dat seama repede că nu mai era timp de pierdut și și-a schimbat traseul. În loc să continue spre școala copiilor, a întors volanul și s-a îndreptat spre clinică. Și acolo a născut, în mașină, în timp ce cei trei copii ai ei, de pe locurile din spate, o încurajau.

„Ura, a sosit frățiorul”, au strigat la finalul fericit al acestei aventuri, întâmpinându-l pe ultimul venit.

Când și-a dat seama că va intra în travaliu, în timp ce își ducea copiii la școală, femeia de 28 de ani din Palermo s-a îndreptat spre Clinica Triolo din Cala Palermo. Nici nu a avut timp să ceară ajutorul medicilor când a născut al patrulea copil, de 2 kilograme și 900 de grame, în mașină, în Fiat 600.

”Copilul este bine. Neonatologii s-au ocupat imediat de bebeluș”, spune Luigi Triolo, șeful departamentului de obstetrică și ginecologie al clinicii Triolo Zancla, unde femeia este acum internată.

”Pe drumul de acasă spre școală, femeia a avut niște dureri minore și și-a dat seama imediat că are nevoie de ajutor. O decizie înțeleaptă care le-a permis medicilor să ajungă la timp și să o ajute pe femeie, chiar dacă aceasta se afla în mașină. Aceste episoade se întâmplă. Am examinat deja mama și nu au existat complicații pentru ea. Mama și copilul sunt bine”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]
santier italia

Italia, paralizat după o cădere pe șantier în prima zi de lucru: muncitorul nu primește nicio compensație

6 decembrie sfantul Nicolae

La Mulți Ani de Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul copiilor. Peste 800.000 de români își serbează onomastica