in

Papa Francisc, contra folosirii telefoanelor mobile la masă: «Trebuie să reluăm comunicarea în familie»

Papa Francisc, la rugăciunea „Angelus” de duminică, 29 decembrie, a vorbit și despre comunicarea în familie, pronunțându-se contra folosirii telefoanelor mobile la masă.

Familia din Nazaret – Isus, Maria şi Iosif – să fie model pentru familiile noastre, a spus Papa în ziua în care Biserica Catolică sărbătorește Sfânta Familie.

„Familia este o comoară prețioasă: trebuie să o susținem și să o protejăm întotdeauna”, a spus Papa. „Astăzi adresez un salut special familiilor prezente aici și celor care participă de acasă prin televiziune și radio”.

Sfânta Familie, Isus, Iosif și Maria, „s-au rugat, au muncit” și au comunicat între ei și „Mă întreb: știți cum să comunicați în familia dvs. sau sunteți ca acei copii care converesază cu mesaje la masă, fiecare cu un telefon mobil? Pare o tăcere ca și cum ar fi la slujbă”. Papa a spus acest lucru lansând un apel: „Trebuie să reluăm comunicarea în familie”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pacienta care a luat foc pe masa de operație la Spitalul Floreasca a murit. Se caută vinovații

Campion român la atletism, a renunțat la Italia: «Trebuia să aștept mulți ani pentru cetățenie, mai bine concurez pentru România»