Menu
in

Armata italiană în alertă: „Limitați concediile, gata de acțiune 100%”

Armata italiană în alertă: Statul Major al Armatei italiene, printr-o circulară din 9 martie, a avertizat să evalueze cu atenție acordarea concediilor anticipate, invitând departamentele, „alimentate 100%”, la pregătirea operațională, la „antrenament orientat” la luptă „și la asigurați-vă că „cele mai înalte niveluri de eficiență ale tuturor vehiculelor pe șenile, elicopterelor și sistemelor de arme de artilerie sunt atinse și menținute”.

Italia trimite arme în Ucraina și soldați în România și Ungaria

Armata italiană în alertă: Referire la situația din Ucraina

În circulară, care privește „evoluțiile la nivel internațional”, conform agenției Askanews, sunt oferite indicații precise pentru uz intern asupra personalului, pregătire, folosire a unităților și sistemelor de armament, în lumina „evenimentelor cunoscute” ale acestora zile, cu referire la războiul din Ucraina.

Limitarea concediilor

Conform celor indicate, este necesar să se evalueze cu atenție acordarea concediilor în avans, întrucât trebuie depuse „toate eforturile posibile” pentru asigurarea „capacităților valoroase” disponibile.

Invazie în Ucraina, Draghi: „Italia are pregătiți 3.400 de militari”

Aplicare cu efect imediat

În documentul, ale cărui indicații urmează a fi considerate implementate „cu efect imediat”, se solicită limitarea pe cât posibil a „divizării unităților”, evaluând fiecare cerere a teritoriilor, care trebuie să aibă avizare „la nivel central”. „. Pe de altă parte, personalul pe bază fixă ​​este sfătuit să alimenteze cu prioritate „departamentele care exprimă unitate de pregătire”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
Exit mobile version