Menu
in

Italia, se simte rău la volan și oprește în Autogrill: șofer de camion găsit mort. Tragedie pe autostrada A4

Șofer de camion mort din senin. Drama în dimineața de miercuri 16 noiembrie, de-a lungul autostrăzii A4. Un șofer de camion în vârstă de 48 de ani a murit în camionul său oprit în parcarea unei opriri de odihnă.
>>> S-a simțit rău din senin, Francesca moare la 42 de ani. Lasă în urmă soțul și fiica în vârstă de 8 ani

Șofer de camion mort din senin

Alarma a fost dată în zona de odihnă Brembo Nord, la scurt timp după ora 9.30. Un trecător a observat că bărbatul s-a prăbușit peste volan și a cerut ajutor la numărul unic de urgență. După câteva minute, salvatorii au sosit, la bordul unei ambulanțe și al unui vehicul medical: din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 48 de ani.

La fața locului s-a aflat și poliția rutieră din Seriate, care a efectuat verificările necesare pentru a exclude răspunderea terților în deces.

Pe corpul șoferului camionului nu ar fi semne de violență, cea mai plauzibilă ipoteză, așadar, este aceea a unui deces cauzat de o îmbolnăvire bruscă, relatează Brescia Today
>>> Italia, femeie de 48 de ani, moare în somn deși era aparent sănătoasă și fără nicio boală cronică, familiei nu-i vine să creadă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version