in

Tânăr muncitor român, angajat la tăiat iarba pe marginea străzii, ucis de o mașină în provincia Bari

Român lovit și ucis de o mașină în timp ce muncea

Român lovit și ucis de o mașină în timp ce muncea: muncitorul român tăia iarba pe marginea drumului. Un tânăr muncitor de 23 de ani a murit în această dimineață după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se afla la muncă pe drumul provincial 231, lângă Terlizzi, în provincia Bari. Tânărul se numea Gabriel Aurelian Petrescu și avea origini românești, scrie Leggo.
>>> Tragedie șocantă în Spoleto, muncitor român mort la muncă, soția sa i-a descoperit cadavrul pe șantier

Român lovit și ucis de o mașină în timp ce muncea

Din cele aflate, o femeie aflată la volanul mașinii sale nu ar fi observat prezența bărbatului care se pare că era angajat în tăierea ierbii de pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat carabinierii și salvatorii de la 118. Mașina era condusă de o femeie de 45 de ani care va fi denunțată pentru omor rutier.

Femeia s-a oprit imediat să acorde primul ajutor victimei. Nu este clar dacă muncitorul s-a angajat cu curățarea marginii drumului pentru a-l elibera de iarbă sau dacă semnala șoferilor prezența colegilor săi la muncă. Poliția investighează incidentul.
>>> Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți în accident de muncă, tatăl unuia dintre ei, pe targă la înmormântare

Dinamica accidentului

Victima se afla pe marginea drumului când a fost lovită de o mașină mică condusă de o femeie de 45 de ani, originară din Andria, care se deplasa spre Bari. Femeia, care va fi cercetată pentru omor rutier, nu ar fi observat prezența tânărului pe carosabil.

Cu toate acestea, femeia s-a oprit să ajute. Trupul tânărului a fost transportat la institutul de medicină legală al policlinicii Bari la dispoziția autorității judiciare. Carabinierii coordonați de parchetul Trani investighează incidentul.
>>> Cădere de la zece metri înălțime, doi români morți în urma unui grav accident de muncă în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți

Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți în accident de muncă, tatăl unuia dintre ei, pe targă la înmormântare

Bruno Vespa, celebrul jurnalist RAI, face publicitate vinurilor românești