in

Turiști țepari la Roma, pleacă fără să plătească: ce le-au făcut chelnerii

turisti țeapă Roma

Roma, turiștii „trag țeapă” într-un restaurant din centru, dar chelnerii, foarte rapizi, i-au prins, în aplauzele altor clienți. Stârniseră imediat unele suspiciuni: atât printre clienții restaurantului, cât și printre chelnerii care serveau la mese.
>>> Au fugit din restaurant fără să plătească, apoi se întâmplă ceva de neconceput

Unul dintre ei, Mario, angajat să aducă câteva feluri de mâncare înapoi în restaurant, văzuse că unul dintre aceștia se ridică și pleacă. A devenit atent și și-a dat seama când toți clienții „suspecți” au fugit fără să plătească nota de plată.

S-a întâmplat la restaurantul Scavolino, situat pe aleea cu același nume, la doi pași de Fontana di Trevi. Patru turiști, trei americane și un irlandez au încercat să scape fără să plătească. Au încercat să „tragă țeapă”.

Probabil că își planificaseră deja evadarea. Patru sticle de vin toscan bun, primul și al doilea fel tipic roman și 12 pahare de limoncello (câte trei de fiecare). După o asemenea masă copioasă, nu au reușit să fugă foarte departe. Doi chelneri, anunțați de Mario, au pornit imediat pe urmele lor.

>>> Calenzano, 200 de români prinși la un restaurant, petreceau după ora stingerii, amenzi și închiderea localului

Viteza și promptitudinea celor doi chelneri – combinată cu atenția lui Mario – au dus la evitarea furtului. Cei doi chelneri au reușit să ajungă la băiatul irlandez și să-l aducă înapoi la restaurant.

În acel moment, una dintre fete s-a întors și ea, pentru a plăti factura și pentru a-și salva prietenul de la un denunț penal sigur.

Arsenal într-un restaurant deţinut de un român în Pero: două mitraliere și o baionetă. Bărbatul a fost arestat

Totul s-a întâmplat printre clienții restaurantului Scavolino care, așezați la mesele din fața restaurantului, i-au încurajat pe cei doi chelneri, fluierându-i pe turiștii țepari, scrie Leggo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
statul paralel Andrei Plesu

Eugen Șerbănescu: Confuziile dlui Pleșu privind statul paralel

baietel napoli

„L-am scăpat din brațe, apoi m-am dus să mănânc o pizza”. Sfârşit tragic pentru un băieţel de 4 ani din Napoli