in

Calenzano, 200 de români prinși la un restaurant, petreceau după ora stingerii, amenzi și închiderea localului

Dansuri în mijlocul nopții, cu mult peste timpul permis în zona galbenă.

Intervenție sâmbătă seara efectuată de către trei echipaje de carabinieri din Calenzano în interiorul unui restaurant unde se țineau o serie de banchete pentru o nuntă și două botezuri, sărbători la care participau aproximativ 200 de persoane, scrie Firenze Today.

Intervenția a fost complexă, având în vedere ora, sărbătorile și numărul de persoane implicate, dar carabinierii au reușit să gestioneze situația.

Militarii i-au surprins pe miri și pe părinții celor doi copii nou-născuți și aproximativ 200 de oaspeți, cetățeni români cu domiciliul în provincia Florența, care sărbătoreau în trei încăperi separate ale restaurantului la câteva ore după începerea carantinei nocturne, încă în vigoare.

”Fără reguli”, petrecere organizată la Catania pentru români, 26 de persoane amendate cu 400 de euro pentru încălcarea reglementărilor Covid

Proprietarul localului, mirii și oaspeții au fost sancționați. Cei prezenți au fost identificați și amendați pe rând pentru nerespectarea regulilor anticovid. Proprietarul localului, care era recidivist, a fost amendat, iar locul a fost închis timp de cinci zile. Această măsură ar putea fi prelungită până la treizeci de zile.

Side panels

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
angela-gheorghiu

«România nu a știut niciodată să îşi respecte artiștii valoroși». Soprana Angela Gheorghiu nu a fost invitată niciodată să interpreteze un rol de operă în ţară

Asociația ”CUORE” din Italia cere demisia Oanei Ursache, șefa DRP: ”Dăunează grav!”