in

”Fără reguli”, petrecere organizată la Catania pentru români, 26 de persoane amendate cu 400 de euro pentru încălcarea reglementărilor Covid

”Fără reguli” a fost evenimentul organizat pentru un grup mare de cetățeni români, în noaptea de 25 aprilie, într-o vilă „discotecă” chiar în afara orașului Catania, de către un italian din Catania cu numeroase dosare de poliție.

Militarii de la Guardia di Finanze, veniți în control după ora 22:00, s-au trezit în fața unei săli de dans, pline cu petrecăreți, în care răsuna strident muzică dată la volum mare. Au fost identificate 26 de persoane, majoritatea de naționalitate română, cărora le-a fost aplicată o amendă de 400 de euro fiecare, pentru că nu au respectat reglementările Covid, scrie lasiciliaweb.it.

Operațiunea, efectuată cu ajutorul unităților canine antidrog, a făcut posibilă găsirea și confiscarea a trei sabii de tip katana ascunse în interiorul clădirii. Pentru deschiderea ilegală de locuri de divertisment public sau deținere ilegală de arme, a fost raportat proprietarul proprietății și organizatorul evenimentului muzical.

În același timp, au fost confiscate toate bunurile folosite pentru funcționarea ilegală a „discotecii”, cum ar fi calculatoare, mixere, difuzoare audio, amplificatoare, precum și sticle de bere și băuturi spirtoase.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Localitate în apropiere de Taormina şi de plajele coastei estice a Siciliei scoate la vanzare aproape 900 de case, la prețul de 1 euro

Italia, se redeschid o parte din cinematografe. ”Pentru a contribui la revenirea la normalitate”