Menu
in

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”


 Știri ItaliaMoare subit la 26 de ani – Comunitatea Collepasso din provincia Lecce, în Puglia, se trezește cu o veste șocantă: moartea unui tânăr de doar 26 de ani. Tragedia a avut loc în timpul nopții.

Moare subit la 26 de ani

Moartea lui Valerio Troisio a fost o moarte naturală, dar greu de explicat. Nu pare să fi suferit de vreo patologie anume, dar a avut loc un atac de cord.

Tânăr și aparent sănătos, atât de mult încât seara jucase fotbal cu prietenii, se întorsese la Collepasso, alături de partenera sa, cu care locuia de ceva vreme.

După ce a luat cina, tânărul de 26 de ani s-a așezat pe canapea. La un moment dat, a fost cuprins de o boală care, din păcate, nu i-a lăsat nicio ieșire, scrie lecceprima.it.

Palermo, o femeie de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea cu bicicleta

Impossibil de reanimat


Partenera sa a sunat imediat la 118, iar la locul din Casarano au fost trimisi operatorii 118 si ambulanța. Femeii i s-au dat și telefonic indicații să efectueze primele manevre de resuscitare, așteptând ca medicii să ajungă la fața locului.

Ajunși în casă, sanitarii au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe tânăr – care între timp stătea întins pe podeaua bucătăriei – dar orice încercare a fost zadarnică.

La scurt timp după ora 2 dimineața, Valerio Troisio a fost declarat mort. La fața locului au intervenit și carabinierii secției radio mobile din Casarano și comandantul stației Collepasso. Cadavrul a fost transferat la Taurisano pentru înmormântare.

Un politician din Sicilia a murit subit pe nava către Napoli: „După cină, s-a retras în cabină și nu s-a mai trezit”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 24 In medie: 4.1]
Exit mobile version