in

Ambulanța neagră care fură copii îi sperie pe românii din Italia. «TINETI-VA COPIII STRANS APROAPE!!!!!»

Mitul urban ”Ambulanța neagră care fură copii” a ajuns în Italia, iar românii din Peninsulă sunt extrem de speriați după ce în mediul online s-au răspândit mesaje alarmiste, scrie Can Can, care prezintă un mesaj Facebook despre acest fenomen.

«M-A SUNAT SORMEA DIN ITALIA ACUM ZICAND INGRIJORATA CA ASEARA A TRECUT O MASINA CU GEAMURI FUMURII VRAND SA RÀPEASCA 2 FETITE DE 1 O ANI . NU AU REUSIT DIN FERICIRE. TINETI-VA COPIII STRANS APROAPE!!!!! PEDOFILIA TRAFIC DE ORGANE VOR Fl LEGALIZATE RAND PE RAND IN TOATE STATELE MEMBRE U.E. PRIN URMARE SUNTETI SINGURI IN A VA PROTEJA COPIII. NU VA MAl AJUTA NIMENI»

Iată că România nu exportă doar forță de muncă în țările Uniunii Europene, ci și mituri urbane de tipul ”ambulanța neagră”. Pentru început, teribilul automobil care provoacă panică în rândul părinților a ajuns în Italia însă are șanse să ajungă și în alte țări din Europa.

”Ambulanța neagră care fură copii” reprezintă un mit urban care apare în orașele din România în mod regulat, la distanță de câțiva ani. Existența ei nu a fost niciodată confirmată nici de poliție și nici de familiile posibilelor victime.

În urmă cu un an, o scriitoare a fost aproape să fie linșată în zona ”Gara de Nord” acolo unde ajunsese cu ”Ambulanța pentru literatură”, o inițiativă prin care aceasta încerca să convingă românii să citească mai mult, mai scrie Can Can.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Consulul din Milano a pierdut lupta cu Guvernul României, Curtea de Apel i-a respins contestația

A murit românul fără adăpost bătut și incendiat în iulie în gară la Villafranca