in

Gest emoționant al unui medic italian, cere ajutor oamenilor pentru o româncă ajunsă în stradă: ”Chiar și un ′ce mai faci′ i-ar putea schimba ziua”

Povestea unei badante românce a ajuns în atenţia comunităţii din Marcianise după ce un medic italian, care a studiat în România, a lansat un apel de ajutor pentru femeia care a rămas pe stradă şi fără loc de muncă.

Medicul a vorbit chiar în română cu ea, scrie stiridiaspora.ro, şi susţine că este o femeie demnă care se oferă să îşi plătească chiria şi îi îndeamnă pe cei care trec prin zonă să o întrebe măcar dacă are nevoie de ceva, de la apă, mâncare sau chiar un loc de muncă ori de locuit.

Postarea AICI

Acum, zic eu, suntem o comunitate cu 49.000 săraci și asta nu poate trece neobservat ca și cum am locui în New York, dacă toți am face un minim pentru doamna am putea măcar să o ajutăm să doarmă sub un acoperiș și să-și găsească un loc de muncă (dacă nu mă înșel, era îngrijitoare). Scopul acestei postări nu este de a lua like sau cine știe ce și cine mă cunoaște știe asta, dar mi-aș dori ca cei care au fost în trecere să o întrebe cel puțin dacă ea este bine. Dacă are nevoie de ceva. Întreb acum dacă cineva are un loc disponibil pentru a-i închiria acestei doamne măcar pentru a o lăsa să doarmă sub un acoperiș.

A spus că are bani să plătească, dar dacă nu îi are, sunt dispus să-i plătesc chiria pentru o lună măcar pentru a-i da șansa și timpul să-și găsească un loc de muncă. Dacă contactele mele au pe cineva care are o garsonieră sau un apartament cu două camere disponibile în Marcianise sau chiar pe cineva care vrea doar să ajute în orice fel (chiar să-și găsească un loc de muncă), vă rog. Doamna este mereu acolo pe banca aceea, așa că dacă vrei, știi unde să o găsești. Chiar și un ′′ce mai faci′′ i-ar putea schimba ziua. Am încredere în tine… în NOI”, a scris medicul în postarea sa emoţionantă.

Potrivit profilului său de Facebook, tânărul italian a studiat la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”, din Arad.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4]

Interlopul român care voia să ucidă un jurnalist, capturat de poliția italiană la Latina

Vedete de la Hollywood cer salvarea Veneției și ca orașul să aibă un statul special, iată cine a semnat petiția trimisă președintelui Mattarella