in

Accident de muncă la Partanna: Lucrător român rănit grav de o creangă căzută

accident la locul de munca - elicopter ambulanta Italia

Lucrător român rănit grav în Sicilia – Un muncitor român în vârstă de 43 de ani a suferit răni grave după ce a fost lovit de un ram mare care a căzut în timp ce lucra pe un teren agricol în zonele rurale din Partanna (Trapani, Sicilia). Incidentul a avut loc într-un moment în care bărbatul era angajat în activități de întreținere a vegetației.

Lucrător român rănit grav în Sicilia

Echipele medicale de urgență au intervenit rapid, iar muncitorul a fost transportat cu elicopterul de urgență la spitalul Villa Sofia, la Centrul de Traumatisme. Pentru a preveni eventualele leziuni cerebrale, bărbatul a fost intubat imediat ce a ajuns la spital, scrie tp24.it.

Accident de muncă la Almese: Muncitor român grav rănit după ce a căzut de pe un acoperiș

La locul accidentului au intervenit și carabinierii, împreună cu specialiștii de la Serviciul de Prevenire și Securitate a Muncii (Spresal) din cadrul Agenției de Sănătate Publică (Asp). În prezent, autoritățile efectuează verificări amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, tipul de lucrări executate, compania care a realizat lucrările și contractul aplicat muncitorului.

Barbarie în Italia: Muncitor agricol abandonat pe stradă fără un braț, după un accident de muncă

Accidentul ridică probleme serioase legate de siguranța la locul de muncă și respectarea normelor de protecție a muncitorilor, aspecte care sunt acum sub lupa autorităților competente. Ancheta va continua pentru a clarifica toate detaliile și pentru a stabili eventualele responsabilități ale celor implicați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
copil fantana

Tragedie în Siracusa: un băiat de 10 ani moare după ce a căzut într-o fântână

Povestea românului care a dat lovitura acasă, după 20 de ani în Italia. „Se întorc tot mai mulți din diaspora”