in

Tragedie în Siracusa: un băiat de 10 ani moare după ce a căzut într-o fântână

Tragedie în Siracusa: un băiat de 10 ani moare după ce a căzut într-o fântână. Copilul se afla într-o tabără de vară din provincia Siracuza, iar o lucrătoare era cu el. Puțul era pe jumătate plin cu apă: femeia s-a coborât în încercarea de a-l aduce în siguranță și a fost apoi salvată de scafandri.
>>> Româncă de 19 ani dispărută la Roma în drum spre muncă. „A fost găsită în România”

Un băiat de 10 ani moare după ce a căzut într-o fântână

A fost o excursie, o zi de sărbătoare, dar s-a încheiat cu o tragedie. Un băiat în vârstă de 10 ani a murit după ce a căzut într-o fântână în zona rurală din Palazzolo Acreide (Siracusa), în timpul unei excursii organizate de Fundația Anffas „Doniamo un Sorriso”, care are grijă de copiii cu handicap. Rănită și în stare de șoc a fost o femeie de 54 de ani care a coborât în fântână pentru a încerca să salveze copilul.

În Falabia, Palazzolo Acreide, excursia Anffas a fost organizată în cadrul inițiativelor pentru o tabără de vară: mai mulți copii și mai mulți lucrători. Băiețelul, fratele mai mic al unui copil cu handicap , ar fi scăpat de controale pentru câteva minute, stând deasupra capacului care închidea fântâna arteziană: care, însă, a cedat brusc. Un lucrător al cooperativei, în vârstă de 54 de ani, a încercat imediat să coboare în fântână, folosind o frânghie: potrivit unor martori, ea i-a strigat mai întâi micuțului să rămână calm, să rămână calm. Dar încercarea a eșuat, scrie corriere.it.

Copilul a murit înecat în puțul adânc de 15 metri, pe jumătate plin cu apă. Pompierii au ajuns rapid la fața locului: educatoarea a fost salvată de un echipaj al pompierilor, care a predat-o apoi la 118.
>>> Italia, asistentă medicală omorâtă de nepotul de 17 ani: ”A muncit din greu pentru a-l ajuta”

Parchetul din Siracuza a deschis o anchetă privind decesul copilului. Ancheta, care este încă în curs de cercetare, invocă infracțiunea de ucidere din culpă. Magistrații încearcă să reconstituie dinamica tragediei și să înțeleagă dacă fântâna, adâncă de 15 metri, era marcată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a îmbătat și a bătut-o pe bătrâna pe care ar fi trebuit să o asiste, apoi a atacat carabinierii: îngrijitoare arestată

accident la locul de munca - elicopter ambulanta Italia

Accident de muncă la Partanna: Lucrător român rănit grav de o creangă căzută