in

S-a îmbătat și a bătut-o pe bătrâna pe care ar fi trebuit să o asiste, apoi a atacat carabinierii: îngrijitoare arestată

S-a îmbătat și a bătut-o pe bătrâna pe care ar fi trebuit să o asiste, trimițând-o la spital cu vânătăi pe față și pe corp. Dar fiul bătrânei de nouăzeci de ani a văzut scena datorită camerelor de supraveghere instalate în apartamentul mamei sale și a sunat imediat la carabinieri.

S-a îmbătat și a bătut-o pe bătrâna pe care ar fi trebuit să o asiste

Militarii secției de carabinieri Cisterna au arestat-o ​​in flagrant pe femeia de 34 de ani, originară din Europa de Est, scrie La Repubblica. Fiul bătrânei cu dizabilități le-a spus că, uitându-se la camerele de supraveghere video instalate în casa mamei sale, a asistat în direct la un atac fizic violent al îngrijitoarei împotriva femeii de care trebuia să aibă grijă.

Bătrână invalidă, bătută cu sălbăticie de badantă, fiul ascunde o cameră și filmează totul – VIDEO

Bătrâna, cu traumatisme la față și la corp, a primit îngrijiri de la personalul 118 care a decis să o transporte la spitalul Santa Maria Goretti din Latina. Când militarii au ajuns la îngrijitoare în dormitorul pe care acesta îl folosea în casa bătrânei, femeia se afla într-o stare clară de alterare din cauza abuzului de substanțe alcoolice. Femeia a rămas agitată și agresivă, atât față de victimă, cât și față de membrii familiei acesteia prezenți la fața locului, până la punctul de a se arunca în spatele bătrânei care fusese luată de braț de fiului ei.

Bătrână din Milano, bătută de un român pentru că a refuzat să-i dea de pomană – FOTO

Femeia a atacat apoi și militarii, care au arestat-o ​​pentru infracțiunile de rele tratamente împotriva membrilor familiei sau a concubinilor, agravate pentru că a fost comisă în detrimentul unei persoane cu handicap și ultraj.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Turneul „Aplauze pentru poet pe scenă… în Italia” în Italia: O sărbătoare a poeziei românești

copil fantana

Tragedie în Siracusa: un băiat de 10 ani moare după ce a căzut într-o fântână