in

Bătrână din Milano, bătută de un român pentru că a refuzat să-i dea de pomană – FOTO

Bătrâna nu-i dă de pomană și el o bate: atacatorul este un român identificat de poliție. Fața femeii este plină de vânătăi. Atât ochii, cât și partea superioară a nasului sunt violete, pielea subțire și deteriorată subliniind și mai mult vânătăile. Ea, în vârstă de aproape 84 de ani, a fost atacată de un bărbat pentru că a refuzat să-i dea de pomană. S-a întâmplat vineri, 1 martie, în via Carducci din Milano.

Bătrână invalidă, bătută cu sălbăticie de badantă, fiul ascunde o cameră și filmează totul – VIDEO

Femeia a făcut plângere la Comisariatul Central al Poliției de Stat. Bătrâna de 83 de ani s-a prezentat în fața ofițerilor a doua zi după violențe. Cu o zi înainte, poate de frică, ea a spus unei patrule că a căzut singură. Există însă un videoclip care a înregistrat momentul atacului. După ce și-a găsit curajul, bătrâna le-a spus polițiștilor că a fost lovită cu o cârjă de un bărbat descris drept „probabil un om fără adăpost, corp subțire, înălțime medie, probabil italian, cu o barbă lungă cărunt și haine închise la culoare”. Atacatorul a fost identificat: este un bărbat român fără adăpost, în vârstă de 71 de ani, cu ceva antecedente. Polițiștii l-au găsit în via Olona și acum este cercetat pentru vătămări agravate și împotriva lui a fost emis un decret de îndepărtare de pe teritoriul național. 

VIDEO – Bătrână cu handicap bătută de badantă. Carabinierii au filmat-o pe ascuns și au fost îngroziți

Lovită cu cârja de român

Femeia, sprijinindu-se într-un baston, se întorcea acasă de la supermarket când a fost abordată de român. Nervos că nu a primit nimic, bestia o lovește cu cârja. Ea încearcă să se țină dreaptă cu bastonul, dar cade și se lovește la față. În ajutor îi vin niște studenți de la Universitatea Catolică. Înainte de a fi dusă la Policlinico – conform medicilor, ea a suferit o rănire frontală la cap și o abraziune – ea a vorbit cu agenții de la secția Duomo Bis care au sosit la fața locului. Dar ea este speriată și neagă. Abia a doua zi depune un denunț, scrie Milano Today.

Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”

Fotografiile cu chipul femeii bătute au fost publicate de pagina de Instagram  Milanobelladadio , care le-a primit de la un ginere al victimei. Bărbatul a explicat pe rețelele de socializare: „Soacra mea este mai bine, dar vânătăile rămân. Ne-am dori să ne întoarcem într-un oraș locuibil așa cum era cu ani în urmă. Astăzi Milano este invadat de bătăuși care rămân în mod regulat nepedepsiți, iar violența afectează în principal femeile. Poliția este invitată să privească și să nu intervină, iar administrația Sala neagă situația de urgență și o minimizează.” 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Factură de energie electrică de 260.000 de euro pentru un magazin de 15 mp. „Nu plătesc, este inacceptabil”

A răspuns la un SMS și a pierdut 50.000 de euro: cum să recunoști escrocheria cu operatorul bancar fals