in

Bătrâna cade de la balcon și moare, menajera arestată: „A aruncat-o de la etajul patru”

Inițial ipoteza era de sinucidere, dar anchetele poliției au ajuns la alt adevăr. O femeie ucraineană care lucra ca menajeră pentru victimă,  Rosanna Aber, în vârstă de 77 de ani, a fost arestată. Ea a fost cea care a aruncat-o de pe balconul casei ei de la etajul al patrulea al unei clădiri din Colognola,lângă Bergamo. Potrivit celor care cercetează, infracțiunea s-a produs în momentul în care doamna în vârstă a descoperit că menajera ei avea probleme cu dependența de jocuri de noroc i-a sustras cardul de la bancomat și i-a retras două mii de euro.

Badantă româncă denunțată pentru furtul bijuteriilor unor bătrâni bolnavi în Italia. „Îmi cer scuze pentru ce-am făcut”

Menajera ucraineană arestată, a aruncat-o pe bătrână de la balcon

Poliția din Bergamo a arestat în această dimineață o femeie ucraineană de 26 de ani, Cristina Mihalciuc, sub acuzația că a ucis, la 22 aprilie 2022, o femeie de 77 de ani pentru care lucra ca îngrijitoare, făcând-o să cadă de la etajul patru al unei clădiri. în Colognola, lângă Bergamo. Cercetările poliției au descoperit că, în ziua faptei, victima a descoperit că menajera ei i-a furat bancomatul și i-a retras două mii de euro: acesta ar fi, potrivit anchetatorilor, motivul crimei .

Mihalciuc a fost arestată

Moartea femeii în vârstă de 77 de ani, Rosanna Aber, calificată inițial drept sinucidere, a primiot altă explicație câteva luni mai târziu, datorită investigațiilor anchetatorilor care au dorit să vadă clar. În septembrie 2022, colaboratoarea domestică a femeii a fost cercetată pentru omor voluntar și furt.

Drama unei foste badante din Iași, care locuia sub un pod în Italia: Iulia Stoica, descoperită moartă în râul Sangone

Menajera ucraineană arestată – Femeia de origine ucraineană o ajuta pe bătrână la treburile casnice de aproximativ o lună și jumătate. Motivul economic din spatele crimei a fost apoi verificat. De fapt, banii fuseseră furați din contul bancar al pensionarei. Retragerile neautorizate au fost surprinse aparent pe imaginile de supraveghere video ale băncilor, informează Rai News.

Copiii Rosannei nu au crezut niciodată în ipoteza sinuciderii. În aceeași dimineață, femeia fusese la bancă pentru a încerca să înțeleagă de ce îi lipsesc banii în contul ei bancar. Înainte de a elibera autorizatia de înmormântare, procurorul a dispus efectuarea necropsiei și a fost găsit material biologic sub unghiile cadavrului victimei. Bătrâna s-a apărat cu toate puterile în fața asasinei, dar ucraineana și-a dus până la capăt planul diabolic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bologna, româncă amenințată cu moartea de soț pentru că s-a angajat chelneriță. „Îți tai capul și îți dau foc”

abandonat punga

Italia, nou-născut abandonat într-o pungă: după trei ani cerut de mama sa naturală, părinții adoptivi disperați