in

Voia să devină ”boss” al românilor din Ladispoli prin violențe și amenințări, arestat însă de poliția italiană

A aspirat la titlul de “boss” al românilor din Ladispoli: teamă, respect și reverență la trecerea lui cu lovituri și amenințări. În schimb, „cariera” lui a fost întreruptă în cel mai frumos moment de poliția din Ladispoli, care l-a arestat, scrie terzobinario.it.

Cu un nivel de trai ridicat, cu un comportament agresiv și maniacal, bărbatul de 35 de ani teroriza comunitatea românească din Ladispoli.

Citiți și: Salerno, un român beat și violent a distrus în fața polițiștilor interfonul prefecturii, își pierduse actele și voia altele noi

Voia să devină ”boss” al românilor din Ladispoli

Din câte se știe din oraș, două episoade au provocat cea mai mare îngrijorare: după ce s-a prezentat la o petrecere aniversară fără invitație, a fost pus să se așeze și, fără niciun motiv aparent, l-a bătut pe sărbătorit, trimițându-l pe acesta și pe un alt bărbat la spital.

În Piața Rossellini a avut loc o scenă similară, un alt român fiind puternic amenințat.

Printre altele, trebuie să se înțeleagă dacă poate exista o legătură între arestarea tânărului de 35 de ani și bătaia furibundă cu ciocane care a avut loc în urmă cu câteva luni în Via Glasgow.

Nota de presă: „În urma unor investigații aprofundate coordonate de Procuratura din Civitavecchia, agenții secției de poliție din Ladispolano au procedat la executarea unei ordonanțe de aplicare a măsurilor preventive în penitenciar, emisă de judecătorul pentru anchete preliminare de la Tribunalul din Civitavecchia, împotriva unui bărbat de 35 de ani, de origine română, suspectat în mod grav de săvârșirea infracțiunilor de acte persecutorii, leziuni, amenințări și violență privată.

Evenimentele care au dus la emiterea măsurii au început vara trecută și au avut loc în unele baruri și pe străzile din Ladispoli.

Suspectul de astăzi, potrivit plângerilor, mărturiilor și investigațiilor, a hărțuit în mai multe rânduri unii dintre conaționalii săi, atacându-i cu diverse amenințări, unele dintre ele fiind săvârșite prin prezentarea armelor, și lovindu-i violent de mai multe ori.

În ceea ce privește ultima acuzație, victimele au suferit leziuni cu prognostic de până la 30 de zile.

Cercetările, efectuate de bărbații de la via Vilnius sub coordonarea Parchetului din Civitavecchia, au permis identificarea presupusului autor și strângerea unei serii de constatări care au determinat același Parchet să solicite și să obțină o ordonanță preventivă din partea Judecătorului de Instrucție.

Măsura a fost executată de ofițerii de la postul de poliție Ladispoli care, după actele de rigoare, l-au dus pe bărbatul de 35 de ani la închisoare. În orice caz, suspectul trebuie să fie prezumat nevinovat, având în vedere stadiul actual al procedurii, și anume cel al investigațiilor preliminare, până la o constatare definitivă a vinovăției cu o sentință irevocabilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
intamplare halucinanta arezzo

Întâmplare halucinantă la Arezzo: un bărbat și-a împușcat mortal vecinul după ce acesta venise cu excavatorul să-i dărâme casa

Tenorul Alin Stoica la Rai 1

Concert extraordinar de Bobotează azi la Rai 1. Alin Stoica, triumf cu „O sole mio”