in

Brescia, și-au lăsat copilul singur în casă, iar acesta a căzut pe geam, părinți români trimiși în judecată

Doi români din Italia, rezidenți la Offlaga, Brescia, riscă până la cinci ani de închisoare, după ce şi-au lăsat copilul singur acasă, iar acesta a căzut de la geam. Incidentul s-a produs în urmă cu mai bine de doi ani, însă abia acum au reuşit procurorii să facă trimiterea în judecată.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, cei doi români, un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 31 de ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de abandon de minor. În septembrie 2017, au plecat la cumpărături şi l-au lăsat pe băiatul lor de şapte ani singur acasă.

Micuţul a încercat să iasă din casă pe geam, însă a căzut de la înălţime şi a suferit răni grave. Din fericire, băiatul a supravieţuit, însă procurorii italieni au decis că se impune tragerea la răspundere a românilor pentru că aceştia i-au pus viaţa în pericol lăsându-l singur acasă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roman din Cerignola si-a violat fiica si a lasat-o insarcinata

Sezze, român arestat cu acuzația că a violat o fetiță de 10 ani. I-a oferit fetei 10 euro să nu spună nimănui ce s-a întâmplat

Român de 17 ani în Italia, secretar de stat în Guvernul Orban. «Am început de jos, foarte de jos, ca mulţi dintre concetăţenii noştri nevoiţi să-şi caute un rost departe de ţară.»