in

Sezze, român arestat cu acuzația că a violat o fetiță de 10 ani. I-a oferit fetei 10 euro să nu spună nimănui ce s-a întâmplat

Un român din Sezze a ajuns în spatele gratiilor după o faptă abominabilă: a abuzat de o fetiță de 10 ani și a vrut apoi să-i cumpere tăcerea cu 10 euro!

În seara de 17 decembrie 2019, în jurul orei 02:15 aproximativ, carabinierii din Sezze, în urma unei solicitări la 112, au arestat în flagrant delict pentru „violență sexuală, vătămare corporală și violare de domiciliu” un român de 38 de ani, cu domiciliul în Sezze, provincia Latina.

Bărbatul, cu puțin timp înainte, după ce a spart geamul ușii de intrare și a pătruns în locuința unei conaționale de 35 de ani, s-a îndreptat direct spre camera ocupată de fiica cea mai mică a femeii, de 10 ani, efectuând în privința acesteia acte sexuale constând în „săruturi și atingerea părților intime”, se spune în procesul-verbal de arestare.

Arestatul i-a dat apoi fetei 10 euro „amenințând-o să nu spună nimic din cele întâmplate”. Însă părinții, alertați de țipetele fiicei lor, au observat bărbatul care ieșea din cameră și au sunat imediat la numărul de urgență 112: carabinierii, ajunși acolo, au putut astfel să-l rețină la mică distanță de locul faptei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Hoțul român împușcat mortal la Bazzano, cadavrul a fost recunoscut de tatăl lui. „Nu știam că este în Italia”

Brescia, și-au lăsat copilul singur în casă, iar acesta a căzut pe geam, părinți români trimiși în judecată