in

Calabria, cioban român spulberat de o mașină condusă de un italian de 69 de ani. Corpul a fost abandonat o noapte pe un câmp

Un cioban român în vârstă de 59 de ani, Mircea Hrom, a fost ucis de o mașină în data de 30 decembrie 2019, în S. Caterina Jonio (Catanzaro).

Șoferul italian, de 69 de ani, a fost denunțat de carabinieri pentru omor rutier. Accidentul s-a petrecut de-a lungul șoselei SS106, la km 147.

Victima mergea pe partea dreaptă a drumului, pe o porțiune cu iluminare scăzută. Corpul, în urma impactului puternic, a fost aruncat pe câmpul cu vegetație densă, la aproximativ 20 de metri de punctul de impact.

După accident, pensionarul italian s-a oprit, dar nu a reușit să găsească corpul, din cauza întunericului și a vegetației. A decis să plece, pentru a se întoarce a doua zi dimineață, în 31 decembrie, când carabinierii, la indicațiile sale, au reușit să găsească corpul ciobanului, ascuns de vegetația deasă.

Mașina a fost confiscată. Corpul va fi supus autoposiei, fiind la dispoziția procurorului din Catanzaro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crimă înfiorătoare! O româncă de 31 de ani a plătit 2.500 de lei pentru a scăpa de soțul ei italian, în vârstă de 64 de ani

Primul copil născut la Torino în anul 2020 este al unei familii de români