in

Campobasso, român amendat cu 5.000 de euro, prins cu carnet fals și alcoolemie de doi la mie

Un român de 52 de ani, stabilit de mai mulți ani în Italia, a fost prins când conducea o mașină deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea un permis fals de conducere. Românul avea o alcoolemie de aproximativ doi la mie.

Românul a fost oprit în trafic de carabinieri, pentru un control de rutină, la Bojano, în provincia Campobasso. Conform Termoli Online, citat de observatornews.ro, carabinierii au simțit din start miros de alcool, astfel că i-au solicitat românului să prezinte documentele de identificare.

A fost momentul în care carabinierii au observat că permisul de conducere al românului este fals, el neavând mai multe elemente de siguranță. Românul a fost testat de două ori pentru alcool. La prima testare a prezentat o alcoolemie de 2,18 la mie, iar la a doua testare a prezentat o alcoolemie de 1,98 la mie.

Românul a fost amendat cu peste 5.000 de euro și i-a fost reținută mașina pentru trei luni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Atentat la Nisa, teroristul era în Italia pe 9 octombrie, debarcat la Lampedusa. A ucis trei persoane în catedrala Notre Dame

Italia se îndreaptă spre „scenariul 4”, care înseamnă lockdown. Deja cinci regiuni au indicele Rt peste 1,5 și riscă blocarea