Menu
in

Celano, român urmărit de o mulțime furioasă, la un pas de linșaj

Momente de panică în plin centrul localității Celano (Abruzzo), unde un tânăr român a fost constrâns să se refugieze în interiorul unui bar pentru a scăpa unei adevărate tentative de linșaj din partea unei mulțimi furioase.

Bărbatul, potrivit celor conținute în denunțul prezentat carabinierilor, ar fi bătut împreună cu un conațional un tânăr din localitate ca urmare a unei banale cerți stradale, reiterând amenințările a doua zi.

Ar fi fost recunoscut într-un bar de tatăl victimei, care ar fi asistat la bătaia suferită de fiu și care a făcut să se răspândească știrea cu atâta viteză încât, în câteva minute, circa 200 de persoane s-au adunat în afara localului pentru a-l încercui, cu evidente intenții ostile.

Situația a rămas tensionată mai multe minute, și numai intervenția forțelor de ordine, împreună cu cea a primarului Filippo Piccone, a împiedicat ca evenimentele să degenereze, și au fost necesare mai multe patrule pentru a se asigura ca românul, de unii indicat drept traficant, să poată părăsi barul nevătămat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version