in

Descoperire macabră la Roma: făt găsit congelat în frigiderul unei familii de români

Descoperire macabră la Roma: făt găsit congelat în frigiderul unei familii de români. La Borghesiana, în periferia de sud-est a Romei, autoritățile au fost alertate de o situație macabră care a îndoliat comunitatea locală. Totul a început când o femeie a fost adusă în grabă la Policlinico Casilino, plângând de o sângerare inexplicabilă și abundentă. Echipa medicală, conștientă de gravitatea situației, a decis să notifice imediat poliția.
>>> Și-a aprins o țigară în timp ce făcea terapie cu oxigen: român mort în explozie la un spital din Sicilia

Descoperire macabră la Roma

Ulterior, investigațiile au dus la o descoperire îngrozitoare în locuința unui cuplu de cetățeni români din zona Borghesiana. Ancheta a fost declanșată sub acuzația de ascundere de cadavru atunci când polițiștii au găsit un făt congelat în congelatorul lor. Femeia în cauză, care se confruntase cu sângerări neobișnuite, a fost adusă la spitalul de urgență, unde medicii au identificat sursa hemoragiei. Îngrijorarea lor s-a transformat rapid în șoc când au constatat că femeia purta cu ea urmele unei nașteri premature sau ale unui avort, scrie roma.corriere.it.

La aflarea acestor detalii tulburătoare, spitalul a contactat imediat autoritățile competente. Echipa de ofițeri din districtul Casilino s-a deplasat prompt la adresa indicată, iar ceea ce au descoperit acolo i-a lăsat fără cuvinte. În congelatorul locuinței, ei au găsit trupul neînsuflețit al unui bebeluș de aproximativ patru luni, măsurând în jur de 30 de centimetri în lungime.
>>> ”Îmi caut tatăl internat”, între timp jefuiește bolnavii din secțiile policlinicii Gemelli: un român de 19 ani arestat

Avort spontan?

Confruntată cu această descoperire șocantă, femeia a încercat să se justifice, declarând că pierderea copilului s-a produs în propriul ei cămin, după ce s-a simțit rău și a suferit un avort spontan. Cu toate acestea, autoritățile au continuat să investigheze cazul cu atenție, suspectând ascunderea intenționată a cadavrului.

În urma acestui incident cutremurător, procuratura din Roma a dispus efectuarea unei autopsii amănunțite asupra fătului, cu scopul de a determina cu exactitate cauza morții sale. Astfel, într-o comunitate zguduită de aceste evenimente tragice, cercetările continuă pentru a aduce lumină în întunericul unei povesti care a șocat întreaga regiune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Milano, român căzut de la etajul opt al unei parcări. „Nu se știe ce căuta acolo”

Adolescent român de 16 ani, găsit spânzurat acasă în Italia. Ipoteza provocării periculoase pe internet: „Blackout Challenge”