in

Foggia, doi morți și un român rănit grav în urma unei ciocniri violente între două autoturisme

Foggia, doi morți și un român rănit grav în urma unei ciocniri violente între două autoturisme.

Doi bărbați, un muncitor de 50 de ani și un muncitor agricol de 47 de ani, au murit într-un accident rutier produs în această dimineață pe drumul provincial 81 care leagă Orta Nova de Stornarella, în zona Foggia. Două mașini au fost implicate în urma unei ciocniri cu urmări dramatice, scrie La Gazzetta del Mezzogiorno.

În urma impactului, un alt bărbat, un muncitor român de 27 de ani, a fost rănit. El este spitalizat la Policlinico Riuniti din Foggia, iar starea sa nu este cunoscută în acest moment. Victimele sunt ambele din Orta Nova.

Foggia, doi morți și un român rănit grav

Potrivit unei prime reconstituiri a incidentului, victimele călătoreau într-un Fiat Panda care, din motive încă neelucidate, a intrat în coliziune cu un Audi A4 ai cărui ocupanți nu au fost răniți.

Italia, șofer român de camion, salvat la limită de medici, după o glumă proastă făcută de un coleg

În urma impactului, cele două vehicule au ajuns într-o podgorie. La fața locului s-au deplasat personalul 118 și pompierii. Polițiștii de la Poliția Municipală se ocupă de acest caz.

”Astăzi, Orta Nova”, a scris primarul orașului din provincia Foggia, Domenico Lasorsa, pe pagina de Fb a municipalității, ”s-a trezit cu o serie de tragedii despre care nu am vrea să auzim niciodată. Suntem aproape de familiile care și-au văzut rudele pierdute într-un mod atât de tragic. Le transmitem cea mai sinceră și caldă îmbrățișare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
azil italia crime

Italia, infirmier condamnat pe viață, acuzat de opt crime și patru tentative de omor, victimele erau bătrâni asistați de el

latina omor roman

Italia, român executat în stil mafiot, cu 13 gloanțe, ancheta scoate noi vinovați