in

Ipoteză șocantă despre tragedia de la Marino: românca AR FI ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ și a provocat explozia

Presa din Italia publică noi informații legate de explozia produsă luni seară, în centrul istoric al localității Marino, lângă Roma, în urma căreia părți dintr-o clădire s-au prăbușit, iar o româncă, o italiancă și fetița celei din urmă au fost prinse sub dărâmături. Ipoteză șocantă este că o româncă ar fi provocat explozia care a băgat în spital o mamă și fiica ei de 4 ani. CITEȘTE AICI

Explozia a avut loc la ora locală 19:55, pe via Giacomo Carissimi nr. 40, într-o o clădire de trei etaje în care locuiau mai multe familii. În urma exploziei, părți din imbobil s-au prăbușit, trei persoane fiind prinse sub dărâmături. O româncă de 53 de ani a fost transportată în stare critică la spitalul Sant’Eugenio din Roma.

De asemenea, o italiancă de 31 de ani, Veronica, și fiica acesteia Federica, în vârstă de 4 ani, au suferit răni ușoare și se află internate în spitalul Frascati.

Românca ar fi vrut să se sinucidă

Deflagrația de pe via Giacomo Carissimi nr. 40 a avut loc în apartamentul româncei, s-a produs din cauza unei butelii, iar informații de ultimă oră conturează o ipoteză șocantă. Potrivit publicației Il Messaggero, anchetatorii nu exclud varianta ca românca să fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Din expertizele făcute de pompieri la fața locului, se pare că nu au existat probleme la instalația de gaze a clădirii sau la cea din apartament. Militarii au descoperit, însă, că butelia din locuința româncei era deschisă la maxim, ceea ce poate indica faptul că femeia avea în minte să se sinucidă.

“Părea că ascunde o mare dezamăgire”

Acesta este motivul pentru care carabinierii din Marino, sub conducerea lui Castel Gandolfo și a maiorului Emanuele Tamorri au început să audieze martorii, prietenii și vecinii româncei.Așa au aflat că femeia locuia singură.

“Este o persoană căsătorită, dar am văzut-o mereu singură. Probabil că soțul a părăsit-o și nu mai are pe nimeni. Avea ceva ce nu pot descrie, părea că ascunde o mare dezamăgire. Este o tragedie!”, a declarat o vecină.

Acum, cel puțin 10 persoane nu se mai pot întoarce în casele lor și dorm în hotel încă de luni seara. Structura clădirii a fost grav afectată și nu este exclus ca persoanele strămutate să crească la număr în următoarele ore.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Experți de la Roma, descoperire șoc: dependenții de droguri par imuni la coronavirus

Ilaria Capua, cel mai iubit virolog italian: „Atenție, aerul condiționat poate transporta viruși”