in

Italia, își bate copilul cu urzici „ca să-l facă bărbat” și își violează soția: condamnat la ani grei de închisoare

Își bate copilul cu urzici și își violează soția: bărbat de 40 de ani condamnat la ani grei de închisoare.
Pentru a scoate la iveală coșmarul, mama minorului a povestit climatul de teroare care domnea în casă. Acel bărbat se comporta ca un stăpân absolut de multă vreme.
>>> S-au întors din Italia şi a început CALVARUL. Tată acuzat că şi-ar fi supus fetiţa de doar zece ani la abuzuri sexuale greu de descris

Își bate copilul cu urzici


Pentru el, acel fiu, chiar dacă încă era copil, avea nevoie să fie „îndreptat” pentru a se comporta ca un „bărbat adevărat”. De aici și umilințele verbale și fizice constante față de minor „ pentru a-l face bărbat”, cum ar fi bătutul cu un mănunchi de urzici. Plantele apoi erau lăsate într-o vază în casă ca avertisment pentru ca băiețelul să știe că urzicile puteau fi încă folosite împotriva lui.

Din acest motiv, un tată a fost condamnat de instanța din Trento pentru rele tratamente aduse minorului dar și pentru violență sexuală asupra soției și mamei copilului.

Și-a violat soția în casa teroarei

Ea a fost cea care a scos la iveală coșmarul și climatul de teroare care domnea în casa familiei. Potrivit relatării ei, acel bărbat de ceva vreme se comporta ca un stăpân, păstrând controlul absolut asupra a tot ceea ce se întâmpla acasă și afară și cerând supunere absolută față de dorințele sale.

Soția putea munci, dar totul era atât de strict încât nici măcar nu putea să-și gestioneze ea însăși banii câștigați. Femeia ar fi fost continuu umilită și insultată dar și amenințată și forțată să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței ei, fapte din care a venit apoi acuzația de agresiune sexuală.
>>> Detalii șocante: Italianul care a împușcat-o pe Mihaela Apostolidis a fost crescut într-o sectă, abuzurile sexuale erau ceva normal

Abuzurile au durat ani de zile

Femeia ar fi fost, de asemenea, bătută de mai multe ori și ar fi trebuit să fie martoră la violența împotriva fiului ei. Abuzuri care au durat ani de zile acasă până când femeia a găsit curajul să plece și să ceară ajutor, denunțând totul. Plângere care a dus la cercetare și judecată cu pedeapsa bărbatului de patruzeci de ani la șase ani și opt luni de închisoare, relatează fanpage.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
control frontiera

Un italian a vrut să iasă din România cu un act falsificat, prins la Vama Petea

meeic camerun rasism

Italia, medic de familie, de origine africană, ironizat de comunitate pentru originea sa: ”Nu mai stau, plec”. Primarul își cere scuze