Menu
in

Pilot de karting moare înainte de cursă. Emilio De Luca avea 34 de ani

Continuă valul de decese neașteptate ale unor oameni tineri fără probleme medicale cunoscute. Ultimul episod s-a petrecut la Trapani, unde un pilot de 34 de ani a murit înainte de cursă. „I s-a făcut rău”

Pilot de 34 de ani moare înainte de cursă

Drama la Trapani. Un pilot de 34 de ani din Alcamo, Emilio De Luca, a murit ieri după ce i s-a făcu rău în timp ce aştepta să participe la un trofeu regional de karting. 

Imediat a primit îngrijiri și transportat la spital, unde a murit la scurt timp după aceea. Bărbatul, ucis de un stop cardiac, s-a numărat printre organizatori și a participat la cea de-a doua probă regională de karting care se desfășoară pe circuitul Castellammare del Golfo, în zona Trapani.

Fată de 15 ani moare în somn la Palermo. Preotul paroh: nu faceți speculații cu vaccinurile

Cursa a fost anulată

Cursa de karting a fost anulată. S-au exprimat profunde condoleanțe de către primarul Nicolò Rizzo și de către întreaga administrație municipală. 

Moare la 53 de ani a doua zi după vaccin, familia în lacrimi: „Vrem să știm de ce”

„Comunitatea este profund întristată – spune primarul Rizzo-. Oferim cele mai profunde condoleanțe apropiaților lui Emilio de Luca, organizatorul și tânărul șofer al trofeului, din păcate decedat, exprimându-le profunde condoleanțe și întristare”.  www.ilmessaggero.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
Exit mobile version