in

Italia, român de 30 de ani, dispărut de trei zile, căutat de salvamontiști

Alin Florentin Martin, un român în vârstă de 30 de ani, care locuiește în Grezzana, regiunea Veneto din Italia, este căutat de trei zile de salvatorii montani. Mașina bărbatului a fost găsită, însă nici urmă de acesta.

Sâmbătă, 27 noiembrie, după prânz, Alin și-a anunțat soția că iese la o plimbare prin apropiere. S-a urcat în mașină și din acel moment nu se mai știe nimic de el.

Soția sa a anunțat dispariția bărbatului duminică, iar salvatorii au pornit în căutarea lui

Zona în care locuiește familia Martin este una montană, mai exact zona munților Lessini din Prealpii Vicentini, astfel că echipe formate din salvamontiști dotați cu schiuri și quad-uri și pompieri încearcă de trei zile să dea de român, scrie publicația locală L’Arena, citată de Ziare.com.

Român de 48 de ani moare de Covid la Roma: nu primise niciun vaccin

Tot ce au găsit până acum a fost mașina românului. Cu ajutorul serviciilor speciale de telecomunicație au refăcut o parte din traseul bărbatului și au aflat astfel că ultima conexiune la rețea a telefonului său a fost înregistrată la Castel Gaibana, care se află la o altitudine de 1.806 metri.

Acțiunea echipelor de salvatori este îngreunată și de condițiile meteorologice dificile, din cauza ceții și a zăpezii. În zonă, în această perioadă se înregistrează o temperatură medie de minus 10 grade Celsius.

Inclusiv un elicopter al unității de urgență a pompierilor din Verona a survolat zona, însă fără rezultat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
decembrie italia

Schimbările lunii DECEMBRIE în Italia. Vor fi petreceri şi artificii de sărbători?

a furat in Italia, a fost prins in anglia dupa 10 ani

A furat din Italia și a fugit în Anglia: prins după 10 ani și extrădat