in

Italia, român executat cu trei focuri de armă, în holul unui bloc

Adrian Pascu, un tânăr român în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcat mortal, sâmbătă dimineaţă, în holul unei bloc din cartierul Primavalle din Roma, Italia. Alarma a fost dată de vecini, care au găsit cadavrul bărbatului în faţa liftului.

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este că asasinul ar fi folosit un amortizor, potrivit jurnaliştilor publicaţiei Corriere della Sera, citați de ObservatorTv.

L-ar fi aşteptat pe Adrian în holul clădirii din via Francesco Maria Greco, ştiind exact la ce oră se va întoarce acasă.

A împușcat o româncă în parcarea unui supermarket, italian condamnat la 15 ani de închisoare

Ucis cu trei focuri de armă

Alarma a fost de vecini în jurul orei 8 dimineaţa, după ce l-au găsit pe român zăcând fără viaţă, într-o baltă de sânge, în faţa liftului.

Tânărul de 30 de ani, care avea antecedente penale pentru furt și droguri, a fost ucis cu trei focuri de armă în abdomen, trase de la mică distanță.

Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au descoperit lângă cadavru trei cartuşe, examinate acum de criminaliști, pentru a afla dacă aparțin unui lot de muniție folosit deja la comiterea altor infracțiuni.

Poliţiştii nu exclud nicio pistă, scrie Roma Today. De la un atac legat de un eventual trafic ilegal cu droguri, până la o răzbunare din motive personale.

Sicilia, tânără de 26 de ani, împușcată în cap în timp ce se plimba cu prietenii pe faleză: ”Absurd să moară așa, avea toată viața înainte”

Adrian Pascu și-a spus povestea la televizor: „Azi renasc, visez să deschid o afacere și să lucrez”

„Am ajuns în Italia, la Milano, când aveam 13 ani, m-am trezit cu prieteni care comiteau infracțiuni și am început și eu să fur”, mărturisea românul în 2014, invitat fiind la emisiunea Siamo noi de la Tv2000, unde şi-a spus povestea.

„Am fost arestat prima dată în 2008, nu puteam înțelege ce se întâmplă, ce făceam acolo. Apoi m-am dus la Potenza și la Roma, unde m-au arestat din nou. În centrul de detenţie pentru minori Casal del Marmo am avut norocul să întâlnesc un preot, nici măcar nu înțelegeam limba.

Am terminat clasa a opta la închisoare. Mă gândeam ce să fac în continuare, când am ieșit nu aveam un punct de pleacare. Am învățat să fiu pizzar şi am ieșit cu zece luni mai devreme.

Am reușit să mă întorc în societate şi le-am arătat oamenilor că pot avea încredere în mine, că sunt mai bun decât înainte. Mai calm și mai îngrijit. Mi-am luat viața înapoi. Azi renasc, visez să deschid o afacere și să lucrez, sunt mult mai bine”, spunea Adrian la emisiunea TV, când avea 23 de ani.

Motivul uciderii lui Adrian Pascu rămâne un mister

Până la această oră, motivul uciderii lui Adrian Pascu rămâne un mister.

Anchetatorii au început audierile şi au făcut percheziţii la locuința românului, de unde ar fi fost ridicate mai multe telefoane mobile. Scopul este de a reconstitui cercul de cunoștințe și relații al lui Pascu, până vineri seara, pentru a restrânge numărul persoanelor care ar putea avea de-a face cu crima.

Între timp, polițiștii așteaptă rezultatul autopsiei, care a fost dispusă de procuror. Cercetările, coordonate de parchetul de la Roma, sunt în derulare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
6 decembrie sfantul Nicolae

Astăzi este ziua Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor și al avocaților

roman arestat italian

A păcălit un italian să îi dea 60.000 euro inventând poveşti lacrimogene. Român ARESTAT