in

Jaf armat la o bijuterie din Milano, român de 59 de ani, filmat în timp ce era arestat

Un român a fost filmat în timp ce îl arestau polițiștii, după ce încercase un jaf înarmat la o bijuterie, în Italia. N-a mai apucat să iasă în stradă, a fost pus la pământ direct în bijuterie.

Românul a fost încătușat la câteva minute după ce intrase în bijuterie și începuse jaful. Proprietarul a reușit să apese butonul de alarmă. Românul se pregătea să fugă cu ceasuri de aproape 70.000 de euro.

Român a încercat să jefuiască magazinul de bijuterii și a fost aproape să fugă cu mai multe ceasuri care aveau o valoare totală de zeci de mii de euro. A ajuns la pușcărie, după ce polițiștii l-au prins chiar în magazinul unde dădea lovitura. Infractorul avea la el un pistol cu 7 gloanțe cu care l-a amenințat pe vânzător, dar când s-a văzut înconjurat de polițiști, a decis să se predea.

Este vorba despre B.B., un bărbat român în vârstă de 59 de ani care, în jurul orei 15:30, vineri, 2 octombrie, a intrat într-un magazin de bijuterii de pe via Orefici din Milano și a scos un pistol cu care l-a amenințat pe proprietar pentru a-l jefui. Camerele video de supraveghere din magazin înregistrau totul. VIDEO AICI

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lucca, româncă de 63 de ani spulberată de o mașină, femeia ieșea de la muncă de la un restaurant

Fabriano, a curățat o statuie din centrul orașului, impresionându-i pe locuitori: ”Am muncit câteva zile, dar rezultatul e satisfăcător”