in

Lucca, româncă de 63 de ani spulberată de o mașină, femeia ieșea de la muncă de la un restaurant

O femeie de 63 de ani, de origine română, angajată a unui restaurant local, a fost lovită și ucisă de o mașină în Pieve Fosciana, în provincia Lucca, Toscana. Era întuneric, vremea era ploioasă și cețoasă, iar vizibilitatea era redusă.

Apelul a ajuns la 118 în Toscana, sâmbătă, în jurul miezului nopții, 3 octombrie: centrul de operațiuni a trimis o ambulanță de la Misericordia din Castelnuovo Garfagnana la fața locului, iar salvatorii au încercat mult timp să o reanimeze pe femeie. Nu au reușit, au putut să constate doar decesul, anunță Il Tirreno.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului Castelnuovo la dispoziția magistratului, care în după-amiaza zilei de duminică 4 octombrie l-a pus pe legist să efectueze examinarea externă a cadavrului.

Potrivit reconstrucției carabinierilor companiei Castelnuovo Garfagnana, femeia a fost lovită în timp ce traversa pe treerea de pietoni, la intersecția dintre via Nazionale și via di Sillico, când se îndrepta spre casă după seara de lucru.

Mașina care a lovit-o era condusă de un bărbat de 55 de ani din Castiglione Garfagnana, care s-a oprit imediat pentru a acorda primul ajutor. Bărbatul era în stare de șoc.

Victima se numește Elena Bursuc, și era foarte cunoscută și apreciată, lucrând de mai mulți ani la restaurantul „Il Pozzo”. Locuia singură în Italia, după ce anul trecut soțul ei luase decizia de a se întoarce în România.
 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Român înjunghiat

Arezzo: Român, înjunghiat cu şurubelniţa de fiul partenerei sale. A murit în drum spre spital

Jaf armat la o bijuterie din Milano, român de 59 de ani, filmat în timp ce era arestat