Menu
in

Macerata, bărbat de 58 de ani moare la 10 zile după vaccinul Pfizer: „ficat compromis”

Massimo Bonfigli, 58 de ani, geometru și funcționar în sectorul traficului din provincia Macerata, a murit ieri, 16 iunie, la spitalul regional din Torrette. O tragedie bruscă pentru familie și prieteni.

Bărbatul, care ar fi împlinit 59 de ani în octombrie, a primit prima doză de vaccin Pfizer luni, 7 iunie. La scurt timp după aceea, a avut o febră foarte mare, până la 39 de grade.

Lunea trecută, 14 iunie, bărbatul a fost însoțit de membrii familiei la camera de urgență a spitalului din Macerata și în aceeași zi a fost transferat la secția de terapie intensivă.

A doua zi a avut loc un transfer la Torrette pentru o problemă cu ficatul. S-a vorbit chiar despre ipoteza unui transplant de ficat. Dar nu a fost timp, pentru că Massimo a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Moare la 54 de ani de tromboză la Brescia, fusese vaccinat cu AstraZeneca. „Era sănătos, vrem adevărul”

Bari, bărbat de 54 de ani moare de tromboză cerebrală după vaccinul Johnson & Johnson

O nouă tragedie după vaccin, italiancă de 18 ani a murit după ce a primit serul AstraZeneca la Sestri Levante

Între timp, după cum a raportat Resto del Carlino, spitalul regional a ordonat autopsia pentru a analiza motivele precise ale decesului. Printre ipotezele cu privire la cauzele morții, ar fi cea a hepatitei fulminante.

„Vom face investigațiile necesare pentru a înțelege cauzele morții”, a explicat conducerea de sănătate a Ospedali Riuniti. Potrivit zvonurilor celor care l-au cunoscut, bărbatul de 58 de ani era un sportiv, îi plăcea să alerge și să mergă cu bicicleta.

„Eram de aceeași vârstă și colegi de școală. El era profesionist, serios, competent și disponibil la locul de muncă, unic și capabil”, a reamintit primarul Cecilia Cesetti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]
Exit mobile version