in

O nouă tragedie după vaccin, italiancă de 18 ani a murit după ce a primit serul AstraZeneca la Sestri Levante

Camilla Canepa, 18 ani, din Sestri Levante (Genova) a murit după ce a fost vaccinată. A fost internată duminică la San Martino din Genova după o tromboză și operată, dar nu a putut fi salvată.

Fusese vaccinată cu AstraZeneca pe 25 mai într-o „open day”(„zi deschisă”) pentru cei peste 18 ani.

“Din păcate, Sestri Levante a fost lovit de un doliu pe care nu am vrut să-l trăim niciodată – spune primarul Sestri Valentina Ghio -. administrația municipală și întregul oraș se adună în jurul familiei fetei care a dispărut astăzi. În acest moment de durere îmi exprim toată afecțiunea și apropierea de familia Camillei “.

Autoritatea locală de sănătate explică faptul că după ce a fost vaccinată pe 25 mai, pe 3 iunie fata a mers la urgență cu cefalee și fotofobie. A fost supusă scanării cerebrale și examenului neurologic, ambele negative. A fost externată cu recomandarea de a repeta testele de sânge după 15 zile.

Pe 5 iunie s-a întors la camera de urgență cu deficiențe motorii. Supusă scanării CT cerebrale cu rezultate hemoragice, a fost imediat transferată la neurochirurgia San Martino.

Șoc în Italia, un băiat de 18 ani s-a otrăvit în direct pe web: „Are un gust oribil”

Tânăra a suferit mai întâi o primă intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cheagului și apoi o a doua intervenție chirurgicală pentru a reduce presiunea intracraniană rezultată din hemoragie. La scurt timp a murit.

Arezzo, moare la 69 de ani după prima doză de Pfizer, procurorii au deschis un dosar și au ordonat autopsia

Procurorii din Genova au deschis un dosar pentru omor din culpă, în prezent împotriva unor persoane necunoscute. Magistrații au cerut de la direcția sanitară toată documentația referitoare la procesul de vaccinare, dar și despre ceea ce s-a întâmplat de la primul acces la camera de urgență, până la externare și a doua spitalizare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
femei desfigurate

«M-au mutilat pe viaţă!» Femei desfigurate după operații estetice făcute la mall, de medici cu alte specializări

Român cercetat la Verona, a vrut să-și seducă fiica vitregă de 14 ani pe WhatsApp: „Te vreau, va rămâne secretul nostru…”