in

Român cercetat la Verona, a vrut să-și seducă fiica vitregă de 14 ani pe WhatsApp: „Te vreau, va rămâne secretul nostru…”

Un român în vârstă de 28 de ani este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă de doar 14 ani. Adolescenta a sunat de urgență la carabinieri.

„Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!”, a strigat disperată fata, după ce individul român s-a năpustit asupra ei, scrie Corriere del Veneto, citat de observatornews.ro.

Carabinierii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au găsit-o pe fata speriată, mama ei fiind vizibil supărată, iar partenerul de viață beat și agresiv.

Român condamnat în Italia, ani în șir și-a bătut și umilit partenera și fiica minoră, se ascundea în România

Incidentul a avut loc duminică. Fata a povestit cum individul i-a făcut avansuri sexuale și a profitat de faptul că mama ei nu era acasă.

Individul s-a apropiat de fiica lui vitregă, i-a dat să bea votcă, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a vrut să-i dea să fumeze.

Ulterior, a devenit foarte agresiv și a vrut să o violeze. Fata s-a opus și s-a baricadat în camera ei.

După ce fata sa vitregă s-a baricadat în cameră, bărfbatul a încercat să o convingă să iasă, trimițându-i mesaje pe WhatsApp:

„Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu… apoi să ștergi mesajele?

Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru… Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine… Te-am adus în cameră pentru că te iubesc… te plac… pot măcar să te sărut?”, i-a transmis agresorul fetei.

„Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru”, i-a spus el.

„Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?”, i-a răspuns fata, care a reușit să tragă de timp, până la venirea poliției.

Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție. Bărbatul nu mai are voie să ia legătura cu minora, sub nicio formă.

Acesta a prezentat o altă versiune anchetatorilor, cum că fiica sa vitregă i-ar fi făcut „avansuri”. Doar ancheta va putea face lumină în acest caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O nouă tragedie după vaccin, italiancă de 18 ani a murit după ce a primit serul AstraZeneca la Sestri Levante

Imaginile dramatice ale exploziei pandemiei în Italia, la București: Expoziția fotografică „Lockdown Italia văzută de presa străină”