in

Marche, bătrânul de 89 de ani a intrat dezbrăcat în patul badantei românce: a încercat să o violeze în toiul nopții

La 89 de ani, s-a strecurat dezbrăcat în patul îngrijitoarei: a încercat să o violeze în miez de noapte. Episod incredibil la Fermo, în regiunea Marche.

Bătrânul de 89 de ani, văduv, era îngrijit de ceva timp de o româncă cu 40 de ani mai tânără. Femeia lucra full time, iar noaptea dormea acolo.

Bătrânul s-a gândit să profite, și acum va trebui să răspundă pentru tentativă de viol, scrie Il Gazzettino.

Conform denunțului făcut de femeie la poliție, situația s-a deteriorat brusc atunci când bătrânul și-a manifestat intențiile față de doamnă foarte explicit. Anterior ar fi existat doar câteva aluzii, poate colorate, dar nimic de care să-și facă griji.

Cu câteva nopți în urmă, însă, bătrânul a trecut la fapte. Se dusese la culcare, dar, evident, avea alte gânduri, pentru că s-a ridicat și s-a dus în camera alăturată, unde dormea ​​îngrijitoarea.

S-a dezbrăcat și s-a strecurat sub cearșafuri, încercând să facă sex cu ea. Doamna a reușit să scape, a fugit și a chemat forțele de ordine.

Relația de muncă dintre cei doi s-a încheiat brusc, iar femeia a depus denunț la poliție. Pentru bătrânul de 89 de ani, având în vedere vârsta, nu există, în mod evident, niciun risc de închisoare, dar fapta lui îl va duce în fața judecătorului, pentru tentativă de viol.

covid-19 miros

Un nou studiu alarmant: bolnavii de Covid-19 pot rămâne definitiv FĂRĂ MIROS

Toţi românii care vor ajunge la Roma cu autocare vor fi TESTAȚI LA BORDUL AUTOVEHICULELOR, ordonanța intră azi în vigoare